FOTBAL  »  Superliga  »  SUSȚINERE

Lobby pentru un Chipciu » Gâlcă îl susține: "Va reveni la națională pentru EURO"

Articol de GSP - Publicat marti, 22 martie 2016 18:47

Actualul antrenor al lui Espanyol, Costel Gâlcă, este de părere că Alexandru Chpiciu are calitatea necesară pentru a face parte din lotul naționalei pentru EURO 2016, în ciuda accidentărilor care i-au afectat forma sportivă.

"Chipciu a trecut prin multe probleme. Şi când am fost eu la Steaua a avut probleme cu acea tijă din picior. Sper să îşi revină, pentru că are calităţi extraordinare şi o potenţă fizică foarte bună. Eu cred că se va ambiţiona şi va reveni la naţională pentru Euro", a declarat Gâlcă pentru Digi Sport.

Chipciu a fost deseori criticat din cauza formei slabe afișate în acest sezon de Liga 1, în care a reușit doar cinci goluri și două pase decisive. Mijlocașul Stelei nu face parte din lotul României pentru partidele amicale împotriva Lituaniei și Spaniei.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează