FOTBAL  »  Superliga  »  U CRAIOVA

Lobonț la U Craiova? Lovitura pe care oltenii au plănuit-o în mercato

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 august 2018 17:21

U Craiova a fost la un pas să-l aducă la echipă pe Bogdan Lobonț (40 de ani), după negocieri îndelungate purtate de patronul Mihai Rotaru.

Oltenii ar fi dorit ca Bogdan Lobonț să fie secundul lui Devis Mangia, anunță TV Digi Sport. Fostul portar al lui AS Roma părea să fi fost convins de Rotaru, însă în cele din urmă a refuzat.

Motivul îl reprezintă fetița sa, Azaria Letiția (6 ani), care e la o școală din Roma și fostul internațional n-ar fi vrut să-i schimbe mediul brusc.

Lobonț și-a încheiat cariera de jucător, după 9 ani la Roma, și în următoarea perioadă are două oferte clare. Prima e de a fi în staff-ul italienilor și a doua vine de la selecționerul Cosmin Contra care-l vrea în staff-ul său la națională.

De-a lungul carierei Bogdan Lobonț a jucat pentru Dinamo, Rapid, Ajax, Fiorentina și Roma.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
1260234347346768
Ioan Trisi  •  05 August 2018, 00:19

Bai gsp-istilor,nu mai aveti despre ce scrie si ati inceput sa inventati?Cine va crede?Luati si cautati subiecte,NU inventati stiri false!

1764061520284739
George Adrian Popescu  •  04 August 2018, 22:09

Domnule Rotaru, inainte de a tot aglomera staful tehnic ganditi-va ca nu aveti, si nu avem. un mijlocas de creatie, o extrema dreapta si niciun om de gol. De calitatea fundasilor nu mai vorbesc caci vi s-a spus de mi de ori si doar peretii au auzit. Si poate va hotarati sa discutati barbateste cu Mangia asupra sistemului de joc folosit caci 80-90% din golurile primite de Universitatea in era Mangia au venit din benzi unde nu avea cine sa dubleze. Nu suntem antrenori si nu noi trebuie sa hotaram dar cand ceva nu functioneaza staful tehnic trebuie sa corecteze fara sa faca uz de incapatanare.

vlad.dracul.
vlad.dracul.  •  04 August 2018, 21:46

Hai să fim serioşi, n-o să plece de la Roma pentru a se întoarce în mizeria asta (de ţară şi mai ales de fotbal).

Vezi toate comentariile (7)
Comentează