FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - FCSB

VIDEO Loredana Groza, mesaj înainte de Universitatea Craiova - FCSB: „Pe ei!”

Loredana Groza / Sursă: 
instagram.com/loredanagroza/ +18   FOTO
Loredana Groza / Sursă: instagram.com/loredanagroza/

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 noiembrie 2021 08:25 / Actualizat duminica, 28 noiembrie 2021 09:36

Artista Loredana Groza (51 de ani), susținătoare recunoscută a Universității Craiova, a transmis un mesaj înaintea derby-ului pe care oltenii îl joacă în compania rivalei FCSB.

  • CS Universitatea Craiova - FCSB se joacă astăzi, de la ora 20:15, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Look+, Digi Sport și TV Telekom Sport. 
  • Partida va fi analizată înainte, la pauză și la final în trei ediții speciale GSP Live.

Oltenii apelează la toate metodele de martketing pentru a-i atrage pe fani lângă echipă. Prin intermediul paginii oficiale de Facebook a Universității Craiova, Loredana Groza și-a exprimat susținerea pentru alb-albaștri înaintea confruntării din această seară.

Craiova cheamă fanii la stadion pentru derby-ul cu FCSB » Mesajul publicat de olteni
CSU CRAIOVA - FCSB
Craiova cheamă fanii la stadion pentru derby-ul cu FCSB » Mesajul publicat de olteni

Hei, băieți! Baftă duminică la meci! Sunt cu voi! Hai, Craiova! Hai, Universitatea! Victorie și baftă! Pe ei!”, e îndemnul Loredanei Groza pentru băieții lui Laurențiu Reghecampf. 

Mesajul Loredanei Groza

𝐋𝐨𝐫𝐞𝐝𝐚𝐧𝐚 𝐆𝐫𝐨𝐳𝐚 susține Știința! Ia-ți BILET ➡️ https://bit.ly/3DYbKLl #HaiLaMeci

Publicată de Universitatea Craiova pe Sâmbătă, 27 noiembrie 2021

Nu e pentru prima oară când blonda își arată dragostea pentru alb-albaștri. Înaintea unui derby din decembrie 2019, Loredana spunea că îi va susține cu sufletul la gură pe olteni în duelul cu FCSB.

+14 FOTO

Oltenii cheamă fanii la stadion pentru derby-ul cu FCSB

Oficialii Universității Craiova sună mobilizarea înaintea derby-ului cu FCSB și îi cheamă pe fani la meci, chiar dacă aceștia vor putea fi prezenți pe stadion o singură repriză.

„Este despre noi. Despre cei care poartă în suflet alb-albastrul pur al Științei. Jucăm cu dragoste și pasiune, iar motivația noastră o reprezintă iubirea nemărginită pentru Știința. O dragoste care ne-a ajutat de-a lungul deceniilor să devenim Campioana Unei Mari Iubiri.

Dincolo de rezultatele sportive, datoria noastră sfântă este să fim alături de alb-albaștri. Și, cel mai bine, ne îndeplinim datoria venind în #VulcanulDePeOblemenco, cu mic, cu mare, copii, părinți și bunici.

Familia Științei se reunește pentru a purta o nouă bătălie importantă în războiul pentru obținerea titlului. O luptă pe care o ducem până la final! Împreună putem învinge! Forza Știința!”, e mesajul publicat pe pagina oficială de Facebook a echipei.

LPF și televiziunile au acceptat cererea finanțatorului Mihai Rotaru, așa că pe stadion, timp de o repriză, vor putea fi aproximativ 9.000 de spectatori, 30% din capacitatea arenei. La meci vor putea asista doar persoanele care prezintă certificatul verde. Întreaga audiență va trebui să părăsească arena la ora 21:00, conform reglementărilor în vigoare.

Vezi și alte știri de actualitate:

Oltenii cheamă fanii la stadion pentru derby-ul cu FCSB: „Familia Științei se reunește pentru o nouă bătălie importantă”

FCSB, fără „bombardier” la meciul cu CS Universitatea Craiova! Nu a făcut deplasarea cu echipa

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
jabs
jabs  •  29 Noiembrie 2021, 10:43

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

2373090662702614
Constantin Mosnegutu  •  29 Noiembrie 2021, 00:08

Te-ai uitat *** dupa meci? Ce-ai vazut?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

alex.aelev
alex.aelev  •  28 Noiembrie 2021, 22:36

Lore, eu as zice: mai bine pe tine!

Vezi toate comentariile (16)
Comentează