FOTBAL  »  Superliga  »  SCANDAL

Lorena Balaci îl face praf pe Mititelu: „Dă-i bice, Adriene! Bagă un graffiti și la tata pe mormânt” » Replica patronului FC U Craiova 1948: „E o diversiune!”

Lorena Balaci l-a atacat pe Adrian Mititelu pe Facebook
Lorena Balaci l-a atacat pe Adrian Mititelu pe Facebook

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 mai 2020 11:43

Lorena Balaci, fiica regretatului Ilie Balaci, a postat în decurs de câteva ore două mesaje pe contul ei de Facebook, care l-au avut în prim-plan pe Adrian Mititelu (52 de ani), patronul celor de la FC U Craiova 1948.

În contextul dorinței lui Mititelu de a construi propriul stadion, pe care să-l numească chiar „Ilie Balaci”, Lorena a reamintit faptul că patronul oltean l-a jignit pe tatăl ei:

„Individul care comentează în poza de mai jos dorea să pună numele tatălui meu stadionului pe care îl construiește. Și noi chiar ne gândeam să îi dăm drept de folosință gratuit. Acest Mihai Viteazul fără sabie și fără cal, odată descălecat în Liga 2 se simte dator să șteargă pe jos cu istoria Universității, cu legendele ei... și pentru că lui tata nu puteau să îi scrie pe mormânt, cum i-au scris lui Cârțu pe gard, că deh, e păzit cimitirul, a simțit ura viscerală cum îi arde venele și a comentat pe facebook. 

Dă-i bice Adriane, nu te lăsa, bagă și la tata un graffiti pe mormânt, că tu așa știi să respecți legendele... Voi dacă ați fi în locul mamei mele, al surorii mele și al meu ce ați face?”, a postat Lorena pe Facebook.

Lorena Balaci îl face praf pe Mititelu: „Dă-i bice, Adriene! Bagă un graffiti și la tata pe mormânt” » Replica patronului FC U Craiova 1948: „E o diversiune!”

Ulterior, fiica lui Balaci a revenit cu lămuriri: 

  1. „Nu mai încercați să mă faceți să cred că respectivul cont este un cont fals, deoarece dacă era așa, în secunda 2, trebuia dezmințit de către persoana reală.
  2. Am primit aseară un mesaj de la o rudă foarta apropiată a personajului, care a început mesajul cu o jignire (...oare ce se naște din pisică șoareci mănâncă?)
  3. Văd în stânga și în dreapta oameni care îmi spun că eu nu știu mai nimic despre tata... (care îi erau prietenii și cu cine își petrecea timpul în puținele momente în care stătea la Craiova, deoarece tata locuia la București)
  4. Dacă cineva crede (am primit destule mesaje în acest sens) că eu mă vând, îi recomand să verifice certificatul meu de naștere și să vadă ce scrie în dreptul tatălui.
  5. Nu îmi doresc un scandal mediatic, nu mă interesează așa ceva, doar voiam să aduc lămuriri suporterilor, de ce noi, familia, nu vom permite ca numele acestei echipe, implicit a stadionului, să fie legat de memoria tatălui meu”

EXCLUSIV Adrian Mititelu: „E diversiune pentru a mă bloca pe stadion”

Contactat de GSP, Adrian Mititelu a reacționat. Patronul lui FC U Craiova și-a asumat contul de facebook și acele postări din respectivul print-screen, dar se apără argumentând că ele datează din 2016, când era într-un conflict cu Ilie Balaci - GSP a scris AICI despre scandalul de la acea vreme.

Mititelu acuză acum o diversiune care are ca scop blocarea revenirii echipei sale pe arena „Ion Oblemenco”: 

„Chestiunea e reală, însă e de acum 4-5 ani, când, într-adevăr, eu am avut un schimb de replici cu Balaci. Dar ne-am împăcat de mult timp. E clar că e o diversiune pentru a bloca revenirea echipei pe Oblemenco. 

L-am iubit pe Balaci de când mă știu, l-am purtat în suflet și o să-l port mereu. Acum nu se face altceva decât să se pună benzină pe foc. Probabil vor să lipească numele meu de ceea ce s-a întâmplat cu proprietățile domnului Cârțu. Repet, e o chestiune veche, de domeniul trecutului”, a declarat Mititelu pentru GSP.ro.

Citește mai multe știri de actualitate:

DINAMO VS STEAUA. Victor Pițurcă îi dă o replică aspră lui Mircea Lucescu: „Îl roade invidia că n-a reușit ce a făcut Steaua!”

Veste proastă pentru Gigi Becali! » „FCSB nu poate juca pe arena Arcul de Triumf”

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (46)
craioveanu03
craioveanu03  •  21 Mai 2020, 10:07
Postat de Piinicica Cornel Narcis pe 21 Mai 2020, 06:12

Pacat de tatal ei! O iresponsabila in declaratii! Nu o inteleg. In primavara, la comemorarea lui Cristi Neamtu s-a trecit si pe la mormantul lui nea' Ilie pentru omagii (Peluza Sud). Astea nu le stie si nu le vede "duamna" Lorena.

bai, chifla! Omagiile nu se aduc asa, in trecere...omagiile se aduc pur si simplu, nu in trecere...eu stiu despre ce vorbesc!! Pacat este de tine, nu de tatal "duamnei" cum ii zici tu, bai, ***!! Tatal "duamnei" a fost un om prea mare ca sa vorbeasca sau sa-si dea cu parerea o "piinicica" despre el! Intelegi, ma, franzeluta?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

880707365472301
Piinicica Cornel Narcis  •  21 Mai 2020, 06:12

Pacat de tatal ei! O iresponsabila in declaratii! Nu o inteleg. In primavara, la comemorarea lui Cristi Neamtu s-a trecit si pe la mormantul lui nea' Ilie pentru omagii (Peluza Sud). Astea nu le stie si nu le vede "duamna" Lorena.

mobutu
mobutu  •  20 Mai 2020, 23:32
Postat de vidoq pe 20 Mai 2020, 22:44

Sunt doar un iubitor de fotbal si pentru ca m am nascut in aceasta zona, iubesc de mic fc u! Referitor la scandalul apărut se stie ca acele mesaje sunt vechi, in ultimul timp nea ilie chiar il lauda pe mititeii ca a avut puterea sa o ia de la capăt, fiind printre putinele foste glorii care nu a vrut să se implice la csu,dar lumea uita asta! el chiar a avut o relație foarte bună cu peluza sud si sa spuna lorena ca i au profanta mormântul e o aberatie! aici problema cred ca este între ea și fostul soț, frica, in rest nu vad ce urmărește! Ps doar o parere!

Nu spune Lorena că i-au profanat mormântul tatălui său, Marele Blond. Nu spune nicăieri asta. Citește mai cu atenție și vei realiza că vorbești prostii.

Vezi toate comentariile (46)
Comentează