FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - GAZ METAN 2-0

Lorena Balaci a dat lovitura de start la CS U - Gaz Metan: "Încă mai pun mâna pe telefon să-l sun pe tata"

FOTO: Captură @TV Telekom Sport
FOTO: Captură @TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 decembrie 2018 21:03

Lorena Balaci a dat lovitura de start la partida dintre CS U Craiova și Gaz Metan Mediaș, scor 2-0. Fiica cea mare a lui Ilie Balaci, decedat pe 21 octombrie la vârsta de 62 de ani, a dat câteva declarații răvășitoare înainte de a intra pe stadionul din Bănie. 

"E încă dureros, pentru că eu sunt încă în perioada aia de negaţie. Am senzaţie că tata e plecat şi că va trebui să se întoarcă. Trăiesc sentimentul ăla ca atunci când va pleca în străinatate. Sigur că mă întâlnesc cu realitatea când merg la cimitir, nu ştiu ce să zic.

Trăieşte prin jucătorii care îi duc numele şi cariera mai departe. E dificil, dar mă bucur că numele Ilie Balaci merită şi merită mai mult şi, dacă nu am făcut mai mult pentru el cât a fost în viaţă, să facem acum, când el nu mai este, e doar o memorie. Iar eu probabil că de acum încolo îmi voi dedica viaţa ca numele lui să meargă mai departe.

Da, încă mai pun mâna pe telefon să-l sun. Nici nu am şters numărul lui din telefon. Este primul la numere favorite. Eu am mai spus-o şi repet: eu nu mi-am pierdut tatăl, ci cel mai bun prieten. Relaţia dintre mine şi tata era de cei mai buni prieteni”, a declarat Lorena Balaci la Telekom Sport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
iordache_andrei
iordache_andrei  •  19 Decembrie 2018, 23:20

Dumnezeu să aibe grije de Iliuță acolo sus .! Noi cei care iubim Craiova și nu numai îl vom pomeni mereu!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează