FOTBAL  »  Superliga  »  INTERVIU

Dorința supremă în fotbal a Lorenei Balaci: "În memoria tatălui meu" + Mesaj de suflet pentru un fotbalist din Liga 1: "E unul dintre frații mei"

FOTO: Captură @TV Telekom Sport
FOTO: Captură @TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 noiembrie 2018 12:27

Lorena Balaci vrea să devină președintele lui CS U Craiova. Fiica cea mare a lui Ilie Balaci a vorbit și despre cât de mult ținea "Minunea Blondă" la Alex Mitriță, numindu-l pe fotbalist "unul dintre copiii tatălui meu".  

 "I-am spus şi lui Alex, chiar la înmormântare, că tata a ţinut foarte mult la el şi în continuare ţine la el, că mie nu îmi place să vorbesc de tata la timpul trecut. Mitriţă este unul dintre copiii tatălui meu, este unul dintre fraţii mei. 

Cred că ăsta ar trebui să fie motto-ul oricărui fotbalist. Exact cum a spus tata, distrează-te pe teren! Ce poate fi mai frumos decât să dai totul din tine pentru meseria pe care ţi-ai ales-o. Îmi doresc foarte mult pentru ei, şi pentru tata un titlu", a declarat Lorena pentru TV Telekom Sport

Lorena Balaci crede că în semn de recunoștință pentru tot ce a însemnat "Minunea blondă" în fotbalul din Oltenia ar trebui să primească un post de conducere în cadrul clubului din Liga 1: "Îmi doresc pentru memoria tatălui meu ca odată locul meu să fie în fotoliul de preşedinte al Universităţii Craiova"

În sezonul trecut al Ligii 1, Lorena a ocupat pentru câteva luni postul de coordonator al centrului de copii și juniori de la Juventus Colentina, actuala Daco-Getica din Liga a 2-a. 

Vezi și: Mangia îl compară pe Alexandru Mitriță cu o vedetă din Serie A: "Au multe lucruri în comun"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
undergrant
undergrant  •  10 Noiembrie 2018, 21:27
Postat de Vlad Hartea pe 10 Noiembrie 2018, 17:17

A luat-o razna si fata asta !! Dca te cheama Balaci, nu inseamna ca te recomanda ceva anume sa devii presedinte la Craiova !!

Din respect pentru Ilie, trebuie sa fim rezervati in a o judeca pe Lorena... Una dintre supararile majore ale genialului Balaci era ca fosta nevasta a lui Eugen Trica are probleme serioase la mansarda... Asa ca e mai bine sa ignoram povestile astea...

balauru48
balauru48  •  10 Noiembrie 2018, 17:42
Postat de gerula.xi pe 10 Noiembrie 2018, 13:41

Balaci putea sa-si aleaga un preferat cu mai multa minte, nu pe gnomul Mitrita, care ia 2-3 cartonase rosii pe sezon, desi e atacant

Pe mbappe coman, mai exact.

roadghost
roadghost  •  10 Noiembrie 2018, 17:30

Circareala romaneasca autentica, sentimentalisme ieftine de tip "fratii mei " si "dusmanii ie rai", moartea lui Balaci transformata in unealta de marketing. De ce or crede strainii ca suntem ***????

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează