FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Lovitură de teatru! Denis Alibec e dorit de Răzvan Lucescu la PAOK: "Ar putea lucra cu el dacă s-ar ajunge la o înțelegere"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 iulie 2018 08:27

Florin Lovin, impresarul lui Denis Alibec (27 de ani), a dezvăluit că atacantul renegat al FCSB-ului a negociat un posibil transfer la PAOK Salonic, echipa antrenată de Răzvan Lucescu.

"Au fost ceva discuţii cu PAOK Salonic, unde este antrenor Răzvan Lucescu, am vorbit cu Răzvan. El a spus că Denis este un jucător cu un potenţial imens, ştie că are anumite probleme, dar crede că ar putea lucra cu el dacă s-ar ajunge la o înţelegere", a declarat Lovin, la TV Telekom Sport.

Impresarul a lăsat de înțeles că plecarea lui Alibec la Al Shabab, formația lui Marius Șumudică, a intrat în impas, în ciuda faptului că mutarea a fost extrem de vehiculată în această vară.

"Este foarte greu să se realizeze transferul acolo, concurenţa este foarte mare. Arabii, de obicei, au acest orgoliu de a aduce jucători care au avut reuşite în ultimul an. Ei se mândresc cu lucru ăsta, când semnează cu un jucător, îl prezintă cu mare fast. Am văzut cazul lui Budescu. Şi este foarte greu să se facă transferul lui Denis la Al Shabab. Noi sperăm cu toţii, dar va fi foarte greu.

Eu totuşi sper ca Steaua să fie de acord cu un împrumut, ar face lucrurile mult mai simple şi practic ar fi mai uşor pentru Denis să se transfere", a adăugat Lovin.

1.000.000 €e acum cota de piață a lui Alibec, după ce în urmă cu un an valora de 3 ori mai mult

Intrat în conflict cu Nicolae Dică și Gigi Becali, Alibec a primit interzis la prima echipă și nu a fost prezent în niciunul dintre cantonamentele din această vară. Atacantul s-a pregătit alături de echipa secundă a clubului la baza de la Berceni.

Citește și:  Surpriză! Denis Alibec, ofertat de o echipă în Liga 1: "Am vorbit de 5-6 ori! FCSB și-a bătut joc de el" 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
ciuleavvictorms
ciuleavvictorms  •  18 Iulie 2018, 23:58

Aă, ce lovitura de „tantalau”, asta da, ca teatru nu-i pentru toti, e selectiv, putini ajung sa-l practice, fie el si in scris!

ciuleavvictorms
ciuleavvictorms  •  18 Iulie 2018, 23:54

Esti prost? Altfel, poate ai luat-o razna!

ciuleavvictorms
ciuleavvictorms  •  18 Iulie 2018, 23:49
Postat de daniaania pe 18 Iulie 2018, 09:55

CFR CFR cea mai buna echipa !!!!!!!!!!!!!!!

Esti prost? Altfel, poate ai luat-o razna!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close