FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Lovitură de teatru în Ghencea » Golgeterul Rusescu e gata să revină la Steaua!

Articol de GSP - Publicat joi, 22 august 2013 00:00 / Actualizat joi, 22 august 2013 23:48

Steaua şi-ar putea rezolva problemele din ofensivă pînă la finalul lunii.

"Roş-albaştrii" au nevoie de un atacant, mai ales că Stefan Nikolici va lipsi pentru următoarele două luni din cauza unei accidentări. Soluţia ar putea veni din Spania!

Giovanni Becali, agentul lui Raul Rusescu, a dezvăluit că va purta o discuţie cu şefii celor de la Seviila, pentru ca golgeterul Ligii 1 să se întoarcă în Ghencea. Atacantul ar urma să fie împrumutat cel puţin pînă în iarnă, salariul său fiind suportat în totalitate de club.

"Văd că tot nu joacă Rusescu şi nu vreau să cred că a fost adus la Sevilla peste capul antrenorului. Voi vorbi vineri cu Monchi, directorul lor sportiv şi e posibil ca Rusescu să fie împrumutat la Steaua, să joace şi să-l plătească spaniolii. Sevilla l-a luat chilipir, pentru că suma a fost mica pentru ei", a spus Giovanni Becali la DolceSport.

Dacă mutarea se va realiza, Rusescu va putea evolua pentru Steaua în cupele europene, începînd cu faza grupelor, chiar dacă a bifat deja două meciuri în Europa League pentru spanioli.

2,2 milioane de euro a primit Steaua de la Sevilla pentru transferul vîrfului de 24 de ani

2 goluri a marcat Rusescu în cele două meciuri oficiale disputate în tricoul ibericilor

21 de goluri a înscris "Pufulete" în sezonul trecut al Ligii 1

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (188)
steaua024
steaua024  •  24 August 2013, 01:59
Postat de archibald pe 23 August 2013, 20:45

Fara EPO nu poate face fata!

Idee fixa, Alpine ? Mare ti-e gradina ta, Doamne!!

 •  23 August 2013, 20:49
Postat de archibald pe 23 August 2013, 20:45

Fara EPO nu poate face fata!

Nu mai plange Alpine, clubul vostru de maghiari nu a avut niciun sut pe poarta in Ghencea ! Imi era mila de voi in ce hal a ajuns clubul asta, parca il imitati pe amicul vostru cu care ati ciordit trofee : Basescu . Aveti aceeasi soarta cu el .

archibald
archibald  •  23 August 2013, 20:45

Fara EPO nu poate face fata!

Vezi toate comentariile (188)
Comentează