FOTBAL  »  LIGA 1  »  STEAUA

Lovitură dură primită de MApN » Evaluatorul mărcii Steaua a fost arestat pentru fapte de corupție

Articol de GSP - Publicat luni, 21 martie 2016 09:18

MApN se află în război cu Gigi Becali, pentru marca Steaua, care a fost câștigată de CSA în 2014, printr-o decizie definitivă ÎCCJ.

Marca Steaua a fost evaluată la 57,3 de milioane de euro,  iar firma care s-a ocupat de acest proces a fost SC Eval Best Office SRL, reprezentată de Gabriela Gângoe-Simion.

Într-un document emis de Consililul Național de Soluționare a Contestațiilor se arată că la licitația făcută de MApN, pentru "Servicii de evaluare a activului necorporal Steaua București", a participat și firma SC Eval Best Office SRL, reprezentată de Garbiela Gângoe-Simion.

Potrivit ziarului Evenimentului Zilei, Gabriela Gângoe-Simion a fost arestată miercurea trecută, pentru 30 de zile, fiind suspectată de fapte de corupție, în "Dosarul Murgeanu". Aceasta este bănuită că i-ar fi oferit o mită de 15.000 de euro, lui Răzvan Murgeanu, director în cadrul în Primăriei Sectorului 5, pentru ca primăria să vireze către o firmă controlată de Gângoe suma de 8,5 milioane de lei, în contul unor lucrări de reabilitare termică.

 

287.730 de lei
a primit firma care a evaluat marca Steaua

Potrivit DNA, faptele de care este acuzată Garbiela Gângoe-Simion s-au petrecut în perioada iulie 2015 - februarie 2016, în timp ce evaluare mărcii Steaua s-a făcut începând cu august 2015, când a fost semnat contractul.

Același evaluator urma să stabilească și valoarea prejudiciului pentru folosirea mărcii "Steaua" în perioada 2004-2014 şi respectiv taxa de licenţă pentru clasa fotbal şi ulterior pentru toate celelalte clase şi produse din certificatul de marcă. 

După arestarea Gabrielei Gângoe-Simion, nu mai are cine să stabilească acest prejudiciu așa că va fi nevoie să se organizeze o nouă licitație.

Playtech: Imagini bombă cu Laurenţiu Reghecampf şi amanta Corina. Anamaria Prodan va înnebuni


Comentarii (67)
10206484080554526
Iosif Irimia  •  22 Martie 2016, 07:33

OAMENI BUNI ! CA LA NOI IN ROMANIA NICI UNDE ...este o vorba mai directa!!!! Se arunca cu praf in ochi ,se ,,maninca unii pe altii , ce mai incolo,incoace....sintem un neam impinzit de viermi care nu vreau binele fotbalului romanesc din nefericire ! Si voi jurnalistii sinteti o pleiada de intrusi care scot din ce miri tot felul de intrigi si calomni pe baza ca ,,avem dreptul la cuvint''...sintem o tara democrata ,libera... Imi dau palaria jos pentru oameni care intr-adevar isi pun banii si sufletul pentru fotbalul romanesc ... HAGI, Becali ,Gica Popescu ,I.Nicolaie [Astra]...chiar daca au savirsit niste nereguli ! Au facut-o ca fotbalul romanesc sa supravietuiasca! Dar pana cind? Nu sunt ,,STELIST''. ..dar m-as bucura ca orice echipa a Romaniei sa ajunga in grupe europene si sa se bata cu orice colos al fotbalului..

bvd_magheru
bvd_magheru  •  22 Martie 2016, 00:13

Hei rup . Ba aia a fost arestata pentru cu totul altceva si oricum nu ea personal a evaluat sigla stelei ci firma specializata care o reprezinta .

liviuemil
liviuemil  •  21 Martie 2016, 20:40
Postat de merace pe 21 Martie 2016, 20:19

Cand Gigi a trimis valiza cu 1,5 milioane Euro la Cluj, era tot furaciune, ca de-aia a si fost condamnat. Acum, cand stim cati hoti eliberati din puscarie sunt la Steaua, cred ca e cam evident cine fura mai tare in Liga 1...

"era tot furaciune,". Ai uitat cuvintul HOTIE sau nu ai trecut pe la scoala?????

Vezi toate comentariile (67)
Comentează