FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Lovitură pentru CFR! Ce a decis Comisia de Disciplină în cazul lui Dan Petrescu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 septembrie 2017 14:29

După ce a fost eliminat în meciul cu CSU Craiova, 2-1, din cauza protestelor vehemente, Dan Petrescu şi-a aflat astăzi pedeapsa primită de la Comisia de Disciplină a FRF.

Antrenorul celor de la CFR Cluj a primit o suspendare de două etape. Astfel, tehnicianul liderului din Liga 1 va rata meciul contra Chiajnei, de duminică, şi contra celor de la FCSB, de joi, 21 septembrie.

Aceasta este prima suspendare pe care Dan Petrescu o primeşte de la revenirea în Liga 1. 

După 9 etape, CFR Cluj are 22 de puncte şi este pe primul. Echipa lui Petrescu a obţinut 7 victorii, un egal şi o înfrângere.

Citeşte şi: Decizia luată de Dan Petrescu după discuțiile de ieri cu șefii FRF: "E sută la sută"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (21)
lionforever
lionforever  •  13 Septembrie 2017, 22:31

Și așa la meciul respectiv stătea lângă banca de rezerve ar trebui menționat un loc anume și fără posibilitatea de a lua legătura cu banca , practic din imaginile tv se vedea că sta chiar lângă banca rezemat de gard .

fangigi
fangigi  •  13 Septembrie 2017, 20:52

Ce coincidenta sa i se dea 2 etape taman cand urmeaza meciul cu echipa ciobanului! O minune venita direct de la Muntele Athos!

1616362188580443
Dan Dumitrescu  •  13 Septembrie 2017, 17:52

Mai slabiti din intensitatea termenilor folositi. Nu e nicio "lovitura", este o masura disciplinara, dupa mine legala dar nu si corecta avand in vedere imprejurarile eliminarii. Daca nu se analizeaza si motivul deciziei arbitrilor, se pot intampla abuzuri. Echipa merge bine, are cel mai omogen si performant lot din Liga I, iar faptul ca Dan nu va fi pe banca nu are nicio importanta. Se stie cum se procedeaza in astfel de situatii. Succes CFR in ambele intalniri!

Vezi toate comentariile (21)
Comentează