FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Lovitură pentru Tamaș! Steaua îl "execută" » Condițiile în care poate părăsi echipa i-au blocat transferul la rivale

Articol de GSP - Publicat luni, 20 iulie 2015 19:20

Deși Rădoi l-a exclus din lot și l-a anunțat că nu va mai conta pe serviciile sale, Gabi Tamaș nu va pleca de la Steaua gratis.

Valeriu Argăseală l-a anunțat pe impresarul Florin Manea că Tamaș va pleca doar la echipa care va plăti 150.000 de euro în schimbul jucătorului. În plus, fundașul va trebui să achite și cei 10.000 de euro reprezentînd amenda, anunță sportro.

Astfel, șansele ca Tamaș să mai continue în Liga 1 sînt aproape 0, avînd în vedere că echipele aflate în insolvență nu pot plăti bani pe transferuri, iar cluburile celelalte nu au suficienți bani.

Așa și cum Florin Manea a anunțat, cel mai probabil jucătorul va pleca în străinătate, urmînd să-l propună cîtorva cluburi din Anglia.

I-a blocat revenirea la Dinamo

Steaua i-a pus această clauză lui Gabi Tamaș pentru ca acesta să nu revină la una dintre forțele din Liga 1, incluzînd aici și marea rivală, Dinamo.

Cum echipa din "Ștefan cel Mare" este în insolvență, nu îl va putea lua pe Tamaș, deși înainte de a ajunge la Steaua era dorit de Ionuț Negoiță. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (48)
24eu
24eu  •  21 Iulie 2015, 08:29

@blatistu49. :))))) ce p..l..m... ai fumat?? mai zi o data ca mor de ras :)))))

blatistu49
blatistu49  •  21 Iulie 2015, 07:41

PANDURII pebune se distra cu ei dar totul a fost o distractie ptr fraieri

blatistu49
blatistu49  •  21 Iulie 2015, 07:39
Postat de vasy86le pe 21 Iulie 2015, 07:09

Imi place, fcsb-ului ii frica de Dinamo si cand Dinamo e la pamant, se pare ca nu au uitat cine le era nasul pana in era negoita.Trebuie sa fii *** sa ceri niste bani pe un jucator doar pt ca asa nu o sa ajunga la Dinamo, nu e fair play in primul rand. Lui Tamasa s-ar putea sa ii convina, nu mai joaca dar isi primeste salariul, are timp berechet de chefuri si gagici pe spinarea ciobanului :)

si FCSBul e varza numai blaturile o mai salveaza

Vezi toate comentariile (48)
Comentează