FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - POLI TIM. 1-1

"Luam titlul!"

Articol de GSP - Publicat luni, 29 octombrie 2007 00:00

Aceasta este promisiunea facuta pe un ton calm si sigur de catre Zenga. Linistit. Destins. Calm. Sigur pe el si pe jucatorii sai. Asa a aparut Walter Zenga, simbata noaptea, dupa egalul, 1-1, cu Poli Timisoara. Aceasta dupa ce, cu citeva minute inainte, a incercat sa-si imbarbateze fotbalistii in vestiar, cerindu-le totusi mai multa atentie si concentrare la finalizare. "Sint bine dispus, fiindca echipa joaca bine. Lui Dinamo i-a lipsit putina precizie la unele ocazii pentru a cistiga. Normal, am fi meritat sa invingem. Iar daca adversarii s-au bucurat asa de mult la final pentru acest egal, inseamna ca sintem tari", a declarat Zenga.

Antrenorul de 47 de ani a continuat: "Am avut ocazii, dar Timisoara nu e usor de batut. Ce vom face in continuare? Dinamo ia titlul! Vom lupta pina la capat, de asta sa fiti siguri". Pe un ton amuzat, Zenga a spus ca nu dialogheaza dupa meciuri cu Borcea, presedintele executiv: "E mai bine asa. El e suparat cind nu cistiga echipa, mai bine sa nu vorbim".

"Mai lucizi"
sefii din stefan cel Mare n-au fost multumiti de faptul ca Dinamo a inregistrat doar o remiza cu Poli. Au stat aproape jumatate de ceas la discutii, la sectorul VIP al tribunei 0, dar au evitat sa acuze, pentru a nu deteriora atmosfera la echipa. sefii n-au vorbit nici cu jucatorii dupa meci, ca sa se evite discutiile contradictorii. Doar Cristi Borcea a declarat: "In repriza a doua am avut 7 ocazii, dar n-am mai inscris nici un gol. Trebuie mai multa luciditate in fata portii, ocaziile ratate se pot razbuna. Noi sintem Dinamo si nu avem cum sa fim multumiti vreodata cu o remiza".

Cum s-au marcat golurile
1-0 - Tilinca (3) * sut din 7 metri
1-1 - Paleacu (50 - pen) * sut de la punctul cu var
2-1 - M. Rus (57) * sut din 12 metri
2-2 - Paleacu (70 - pen) * din penalty-ul obtinut de V. Simion
3-2 - Tilinca (80) * "cap" din 6 metri

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează