FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Lucescu Jr: "Voi face tot ce pot ca jucătorii Rapidului să se prezinte exemplar la echipa naţională"

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 iunie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 17 iunie 2011 22:11

Răzvan Lucescu a spus că nu va pune beţe în roate Federaţiei şi că îi va pregăti foarte bine pe jucătorii Rapidului în cazul în care aceştia vor fi selecţionaţi la echipa naţională

 

"Voi face tot ce ţine de mine pentru ca jucătorii de la Rapid să se prezinte excelent la echipa naţională. În primul rând, preşedintele FRF a făcut o declaraţie în urmă cu o lună şi jumătate care m-a deranjat. A spus că după meciul cu Bosnia naţionala va avea un alt antrenor. Nu am vrut să mă răzbun pe nimeni", a spus Lucescu Jr. la DolceSport.

Antrenorul Rapidului spune că a avut multe experienţe plăcute la echipa reprezentativă. "A fost un episod extrordinar la naţională, am avut multe experienţe plăcute. Am promovat mulţi tineri, iar echipa naţională e în cursa pentru calificare. Vreau să le mulţumesc lui Mircea Sandu şi lui Ionuţ Lupescu", a mai spus fostul selecţioner.

Lucescu a comentat şi investirea în funcţia de selecţioner a lui Victor Piţurcă: "A fost alegerea lui Sandu, aşa că nu prea pot eu să comentez. Totuşi, pe el îl recomandă rezultatele, iar din partea mea are tot spirjinul".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
toma29
toma29  •  18 Iunie 2011, 10:51

Mai terminati bai cu Florescu ala! Cine e Florescu? Inlocuitorul lui Max Nicu. Acum a venit Piturca si o sa vina si Max Nicu. Gata!

rzviiix
rzviiix  •  18 Iunie 2011, 01:03

Sunteti voi ironici la adresa rapidului da fiti atenti ca o sa faca o figura frumoasa. Atat in campionat cat si in cupele europene. FZR-Cupa si Campionatu!!

vladutz13
vladutz13  •  18 Iunie 2011, 00:37

Florescu, Deac, Roman, Surdu??? Stai linistit Razvane, nu ti-i mai cheama nimeni la nationala.... pot sa se odihneasca pt campionat si primavara europeana :))))

Vezi toate comentariile (5)
Comentează