FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL CONSTANŢA

Lucian Marinof este noul antrenor al Farului!

Articol de - Publicat luni, 13 aprilie 2009 00:00

Lucian Marinof este înlocuitorul lui Ion Marin pe banca tehnică a Farului. Marinof va fi ajutat de consilierul tehnic Cristian Cămui, fostul asistent al lui Marin. Obiectivul impus noului staff este evitarea retrogradării.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (18)
 •  15 Aprilie 2009, 10:02
Postat de pe 14 Aprilie 2009, 07:59

faceti sapaturi sa vedeti ce mari rezultate a avut cand antrena copiii de 9-10 ani !!! Slabe sperante pentru a continua fotbalul de liga I la Constanta !!!

tocmai ca la 10-11-12-13 ani a avut super rezultate. a fost campion national 1 data si de 3 ori vicecampion national cu echipa '89 de la farul. fa tu sapaturi si dupa aia ne auzim...apropo Matel din grupa aia vine...

 •  14 Aprilie 2009, 14:46

Marinof nu e un antrenor sa rupa gura targului,dar cine credeati ca se inhama la locul 15 si la asa program al echipei.Sa nu uitam ca Farul a fost condamnata de la incheierea turului, cand istetul de marin a vrut sa intinereasca echipa.Asa ca nu mai faceti pacate cu baiatul asta in saptamana mare.Penrtu cine nu-l cunoaste ,a fost un jucator daca nu talentat ,serios si muncitor, cand Constanta avea pe langa Farul,vreo patru nechipe in divizia A.Sa dea Domnul sa-i iasa!

 •  14 Aprilie 2009, 07:59

faceti sapaturi sa vedeti ce mari rezultate a avut cand antrena copiii de 9-10 ani !!! Slabe sperante pentru a continua fotbalul de liga I la Constanta !!!

Vezi toate comentariile (18)
Comentează