FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Lucian Sânmărtean, dezamăgit de MM Stoica: "Mi s-a părut nedrept, nu l-am înțeles nici până azi"

Lucian Sânmărtean
(foto: Raed Krishan, GSP)
Lucian Sânmărtean (foto: Raed Krishan, GSP)

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 iulie 2018 00:01

Sânmărtean spune că s-a simțit iritat de declarația lui Mihai Stoica, făcută când Lucian se pregătea să revină la Steaua, "Nu-mi plac ciorbele reîncălzite".

Într-un amplu interviu oferit Gazetei Sporturilor și publicat în două părți, Sânmărtean vorbește deschis despre relația cu MM. 

- Cum te-ai simțit când Mihai Stoica a spus despre tine că ai fi o ciorbă reîncălzită dacă te-ai întoarce la Steaua?
- Ușor iritat. Eu cred că am făcut performanță la Steaua și când cineva din club, cineva cu influență, spune chestia asta nu-mi cade bine. Alții s-au întors la Steaua și n-au avut parte de tratamentul ăsta. Mi s-a părut nedrept și n-am înțeles nici până azi de ce a existat acel comentariu. Mi-a plăcut reacția patronului, care a vrut să mai albească un pic cămașa. A spus că jucătorii care au făcut ceva pentru Steaua merită să fie respectați. Chiar nu mă așteptam de la Becali să reacționeze!

- Deci te-au deranjat vorbele lui MM!
- Da. Eu oricum nu voiam să revin la Steaua, aveam o vârstă și nu se mai putea baza cineva că mai puteam fi vândut. A fost o lipsă de apreciere. Nu era nevoie de o astfel de afirmație despre mine. Cel care a vorbit e un tip abil, inteligent, care s-ar fi putut exprima altfel. Eu nu țineam să revin, deși acum văd tot felul de jucători care se întorc și nu au parte de aciditate. Eu am trecut peste, mai supărați erau familia, prietenii. La fotbal așa e, când lumea nu mai are nevoie de tine te trece pe linie moartă.

Astăzi, în ediția tipărită, ai a doua parte din dialogul cu Lucian Sânmărtean, cea referitoare la FCSB, club unde a evoluat un an, plin de succese. Din numărul de vineri afli:

  • cum îl caracterizează pe Gigi Becali
  • ce crede despre presiunea pusă de patron pe jucători,
  • totul despre conflictul avut cu Gâlcă
  • ce sfat îi dă lui Alibec pentru ca acesta să-și salveze cariera.

Poți citi Gazeta Sporturilor și în varianta online, aici!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (15)
stelistul1
stelistul1  •  06 Iulie 2018, 14:51

Oricum MMS nu-l voia pt ca isi lua darul de la unii pe care i-a adus chiar el si trebuiau sa joace.

stelistul1
stelistul1  •  06 Iulie 2018, 14:50

Pai n-au avut ei jucator ca LS in toata lunga lor istorie din 2003 incoace.

gicab
gicab  •  06 Iulie 2018, 14:26
Postat de opensource pe 06 Iulie 2018, 13:52

MM este unul din cei mai mari lanchei lingusitori *** de patroni din istoria fotbalului romanesc! Acest galatean cu ***, a creeat in timp mai multe controverse! Un gainar ce a ramas in genunchi si un penal ordinar! Stai linistit Luciane, fanii de fotbal stiu cine-i acest *** si cine ai fost tu! ;-)

Și mai ales cine ar fi putut sa fie...

Vezi toate comentariile (15)
Comentează