FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Lui Dennis Man i-a „explodat” cota! E primul în Liga 1, iar impresarul Anamaria Prodan își freacă deja mâinile și vorbește despre transferul la PSG

Dennis Man este unul dintre cei mai buni jucători ai FCSB-ului
Dennis Man este unul dintre cei mai buni jucători ai FCSB-ului

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 aprilie 2019 13:48

Dennis Man (20 de ani) este unul dintre cei mai curtați jucători din campionatul intern. Echipe din campionate puternice s-au interesat și au urmărit evoluțiile fotbalistului.

În urma prestațiilor bune, acesta valorează acum 4,5 milioane de euro pe transfermarkt, fiind cel mai bine cotat jucător din campionatul intern.

Ajuns la FCSB în urmă cu doi ani și jumătate, pe când era cotat la doar 200.000 de euro, extrema dreaptă a roș-albaștrilor a crescut destul de rapid.

"Zahavi a venit pentru Man, dar nu vreau să vorbesc. A venit pentru la vară, dar eu nu sunt genul de om disperat de bani. Doar că eu nu mai cer 30, am cerut 40!", a spus Gigi Becali după meciul cu Craiova.

Anamaria Prodan: „La Barcelona nu poate, dar la PSG se discută altfel”

Impresarul jucătorului, Anamaria Prodan, nu crede că fotbalistul FCSB-ului ar putea juca la Barcelona, însă vede PSG ca pe o destinație verosimilă, explicând totodată și motivul. 

Crezi, vreodată, că Man poate ajunge la Barcelona? Hai să evităm! Adică, pe bune? A, dacă era Reghe antrenor acolo, îl duceam! Pentru că așa se cam fac transferurile astea peste tot în lume. Dar la PSG este posibil! De ce? Pentru că e altă conducere, altă mentalitate, se discută altfel acolo”, a zis impresarul jucătorului la TV Digi Sport. 

Dennis Man are doar două meciuri în naționala de seniori a României, pentru care n-a reușit să înscrie. În acest sezon a adunat 32 de meciuri la FCSB, marcând de 9 ori. A adunat și 5 pase decisive. 

CITEȘTE ȘI:

Mihai Teja, răspuns categoric cu privire la demiterea de la FCSB: „Nu îmi e teamă! Nu e o chestiune de viață și de moarte”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional! 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (47)
bodrin
bodrin  •  08 Aprilie 2019, 08:50

Să fim calmi, nimeni nu a auzit de un băiat pe care-l cheamă Man. Asta pentru că există compania MAN!

fairplayromania
fairplayromania  •  07 Aprilie 2019, 21:38
Postat de knuty pe 07 Aprilie 2019, 18:23

Ce realizari a avut COCSATU asta de i-a explodat cota???!!!!

Îl cumpără Nicolae de la Astra...cu 5 milioane + 3 puncte de omenie....Fcecsb+Viitorul +Astra = precum Nescafe, 3 într-unu'...

digei
digei  •  07 Aprilie 2019, 19:20

Ce fioros e Man! Mai mult te sperie decat sa te convinga ca e fotbalist, zici ca e luptator de K1. Pacaleala secolului.

Vezi toate comentariile (47)
Comentează