FOTBAL  »  Superliga  »  

Lung: "Voiam să plec de acum o lună sătul de scandaluri"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 octombrie 2008 00:00

Acuzat de patronul Gloriei Buzău, Costel Bucur, că ar fi vorbit înainte de meciul cu Pandurii cu antrenorul Sorin Cîrţu, fostul antrenor de portari al formaţiei din Crîng, Silviu Lung, este suprins de declaraţii. "Să-mi aducă acea persoană înregistrarea în care eu dau informaii despre echipă. Eu voiam să plec de o lună de la echipă, dar problemele sînt altele acolo şi vor să deturneze adevărul. Cei care mă cunosc ştiu că eu nu aş face aşa ceva. Sînt şocat şi consider că cel care a spus aşa ceva despre mine vrea să intre în graţiile domnului Bucur", a spus Lung.

"Cînd am plecat de la Gloria nu mi-a reporşat nimic domnul Bucur, ba chiar ne-am despărţit amiabil. Am făcut şi multe puncte, astfel încît să divulg eu secretele. Formaţia pentru meciul cu Pandurii am aflat-o la cabine, înainte d startul partidei. Vor să ascundă problemele care sînt acolo, dar nu este frumos că arunce cu noroi în mine. Şi eu aş putea să spun ce se întîmplă acolo, dar ar însemna să mă cobor şi să fiu egalul lor. Acea persoană care a spus aşa despre mine e vreun linguşitor", a continuat Lung.

"Sînt nişte minciuni sfruntate! Eu nu am negociat cu Pandurii decît acum 10 zile, cînd m-au căutat şi m-au întrebat dacă aş fi de acord să lucrez la Tîrgu-Jiu. Le-am spus că sînt sub contract cu Gloria şi dacă cele două cluburi ajung la un acord mai vorbim. Oricum, nu pot să cred că domnul Bucur a spus aşa". Nu îmi stă în caracter să arunc şi eu cu noroi, dar toţi cei care vor pleca de la Buzău vor fi găsiţi vinovaţi pentru ceea ce se întîmplă acolo. Dacă aş vorbi despre ce e acolo... I-am spus domnului Bucur de acum o lună că vreau să plec fiindcă mă săturasem de scandaluri! Oricum sînt curios pentru următoarele meciuri ce vinovaţi vor mai găsi", a declarat Lung.

Silviu Lung şi-a reziliat ieri contractul cu Gloria Buzău şi a semnat un contract cu Pandurii, urmînd să se ocupe de pregătirea golakeeperilor formaţiei din Tîrgu-Jiu.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
 •  01 Octombrie 2008, 19:53

Silvica, lasa-i tata, nu te cobori tu la nivelul lor! Mai bine coboara la nivelul tau si povesteste-ne si noua cum ai trantit tu meciul de la Kosice!

 •  01 Octombrie 2008, 17:51

Silvica, lasa-i tata nu te cobori la nivelul lor! Forza stiinta.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close