FOTBAL  »  Superliga  »  KAIZERUL CONTRAATACĂ

Lupescu, despre Giovanni şi Victor Becali: "Fraţii Dinamită încearcă să impună jucători la naţională"

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 martie 2010 00:00

Directorul general al FRF îi ia apărarea lui Răzvan Lucescu şi răspunde atacurilor venite dinspre fraţii Victor şi Giovanni Becali.

"O critică din partea lui Mircea Lucescu sau a lui Cornel Dinu, oameni de fotbal, nu mă deranjeaza, pentru că sînt pe probleme tehnice, pertinente şi la obiect. E nevoie de ele.

Ne interesează mai puţin criticile venite din partea oamenilor de pe lîngă fotbal, care nu sînt acoperite şi argumentate. Anul trecut am spus foarte clar că pînă la vară vom încerca să găsim cîteva jocuri în care să încercăm cîţiva jucători noi.

Am avut nouă jucători noi faţă de meciul cu Polonia. Imediat ies «Fraţii Dinamită», vorbesc pentru că nu sînt jucătorii pe care îi impresariază ei şi încearcă să impună jucători", a declarat Ionuţ Lupescu la Sport Total FM.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (15)
 •  20 Mai 2010, 21:33

IMEDIAT IES FRATII DINAMITA - V.SI G.BECALI - SI BESINA GIGI

 •  08 Martie 2010, 00:32

In sfarsit ai facut un lucru bun lupescule.Incepi sa devii mai agreabil.Tine-o tot asa

 •  08 Martie 2010, 00:23

GG!!! IONUT LUPESCU!

Vezi toate comentariile (15)
Comentează