FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAŢIE ŞOC

"Lupescu şi Prunea au încercat să influenţeze decizia lui Florea în cazul 'Valiza'"

Articol de GSP - Publicat joi, 24 iulie 2008 00:00

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat azi că oficialii FRF Ionuţ Lupescu şi Florin Prunea au încercat să-l convingă pe preşedintelui CAF, Daniel Florea, să dea o decizie nefavorabilă echipei Steaua în cazul "Valiza".

"Daniel Florea mi-a spus, într-un raport, că a primit telefoane de ameninţare din partea lui Ionuţ Lupescu şi Florin Prunea pentru a lua o decizie în defavoarea Stelei. Au încercat să influenţeze decizia lui Florea. Nu am spus acest lucru până acum, pentru că s-ar fi interpretat că doresc să mă răzbun pe cei doi oficiali ai FRF.

Vroiam să ţin secretă această informaţie, dar dacă acum a ieşit la suprafaţă, nu mai avea rost s-o ţin pentru mine", a spus Dragomir, care a precizat că preşedintele FRF, Mircea Sandu, nu are niciun amestec în influenţarea cazului "Valiza":

"Eu am făcut ancheta aşa cum trebuie. Mircea Sandu nu a avut nicio implicare în luarea deciziei finale în cazul 'Valiza'. Tot ce a făcut Mircea Sandu a fost să-i spună lui Daniel Florea să respecte regulamentele în vigoare".

 

sursa: News In

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (28)
 •  24 Iulie 2008, 20:40

la puscarie cu lupescu {astra}si taranul de prunea.analfabetul.

 •  24 Iulie 2008, 16:22

dar ce ar fi dragi stelisti sa ne luam si noi de viata lupestilor si prunelor , adica ei ne fac pe fata si noi stam cu mainile in san? ce ar fi sa le fie frica atunci cand ies pe strada , 2 catei pusi la frf si se cred alfa si omega...

 •  24 Iulie 2008, 16:01

DA RECUNOSC,eu GIGI BECALI,machidon,aromin,tzintzili,mintzili,iam -cumparat,CORUPT pi toti,pi MITICA DUMITRU DRAG-OMIR cu 500 000 €URO pres LPF,pi DANIEL FLOREA-pres CAF tot cu 500 000 €uroi,parai grei,si pi inca unul din CAF tot cu 500 000 €uroi,parai,b-a asa ma invatat MITICA DUMITRU DRAGOMIR,sfatuitorul meu,pa daia il -platesc lunar cu parai grei,ca e cel mai tare din parcare.asa ma invatat si iam cumparat,CORUPT si pa fomistii aia de la DACIA MIOVENI,cu doar 300 000 €uroi,si neau vin

Vezi toate comentariile (28)
Comentează