FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Lupescu: "Stadionul Ghencea a fost construit pentru Steaua, nu înţeleg atitudinea Ministerului"

Articol de GSP - Publicat joi, 20 mai 2010 00:00

Directorul general al FRF, Ionuţ Lupescu, spune că Minisiterul Apărării Naţionale solicită o chirie mult prea mare şi că nu este normal ca Steaua să joace în altă parte.

"Indiferent ce face domnul Becali, cu bune cu rele, a investit foarte mult la Steaua. Este o modă în România, cu mutarea echipei în alt oras. Dupa ce a plecat Craiova, acum pleacă şi Steaua.

Nu pot să înţeleg atitudinea Ministerului, care nu a putut ajunge la un acord cu Steaua, în privinţa stadionului. Chiria este foarte mare. Chiar şi echipa naţională a plătit foarte multi bani în chirie, mai mult ca oriunde.

Domnul Valeriu Argaseală şi domnul Becali ne-au cerut mai mulţi bani ca în orice altă parte, ca să platească chiria către minister. Cred că echipa Stelei trebuie să joace pe stadionul Ghencea. De altfel, pentru acest lucru a şi fost construit stadionul", a declarat Ionuţ Lupescu la Sport Total FM.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (24)
 •  21 Mai 2010, 01:36

steaua86forever, ai exclusivitate pe subiect??Sau care-i treaba?? MIE MI SE PARE NESIMTIRE CURATA INDEMNUL TAU!

 •  21 Mai 2010, 01:31

Si de ce sa nu-si dea cu parerea?? De ce nu?? Ce rahat cu ochi e asta, cica sa nu comentam. Bai, comontem cand vrem , cum vrem, pe orice tema...inclusiv Steaua, sau ne interzici tu ca ai nick cu 86)))

steaua1986forever
steaua1986forever  •  21 Mai 2010, 01:02
Postat de mury_brothers pe 20 Mai 2010, 22:31

stadionul a fost construit pentru adevarata steaua nu pentru odioasa steaua a lui beeeeeeeecali

Sunt convins ca tu de fapt esti un mare fan al "adeveratei Steaua" si doar urasti "Steaua lui becali", nu-i asa? Rog fanii altor echipe sa nu isi mai dea cu parerea despre Steaua, nici sa ne injure nici sa ne ia apararea. Ei sa isi vada de echipele lor. Stiu, Steaua atrage cele mai multe comentarii...dar macar de data asta ar fi bine sa nu mai comentati in ceva ce NU VA PRIVESTE.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează