FOTBAL  »  Superliga  »  RAPIDIŞTI.RO

Lupu: "Peseiro nu are curajul necesar să îl dea afară pe Copos din vestiar"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 septembrie 2008 00:00

Fostul jucător al celor de la Rapid şi Dinamo, Dănuţ Lupu, a vorbit la GSPTV despre situaţia din vestiarul alb-vişiniilor şi despre intervenţiile pe care George Copos le-a făcut în pauza meciului cu Braşov:

 

"O să fie probleme şi cu Peseiro şi cu echipa. Cînd aduci 7-8 jucători e greu să faci să meargă echipa. Poate acum străinii sînt puţini peste jucătorii români, salariile sînt mai mari.

E problema jucătorilor români că îi interesează ce prime iau ceilalţi. Problema e a lui Copos şi Zotta care au făcut contractele publice. La un moment dat şi eu aveam prime duble la Rapid, dar nu s-a aflat. Sînt de vină cei care dau banii, nu jucătorii. Nu îl prinde paltonul pe Peseiro la Rapid.

E greu să lucrezi cu domnul Copos, nu văd cum poate lucra un străin mai bine ca un român. Copos nu îl va lăsa pe Taher să ia decizii. În tot ce faci, el trebuie să ia 59%. Lui îi place să fie şef. La toate cluburile se întîmplă ca preşedinţii şi patronii să îşi bage jucătorii în echipă, la toate echipele din Liga I. La Dinamo se întîmpla cînd jucam eu, la Rapid, nu, fiindcă era Lucescu şi l-a dat afară din vestiar. Trebuie să ai curajul şi puterea să îl dai afară din vestiar şi pe Peseiro nu îl văd avînd acest curaj. Rapidul nu joacă nimic de cinci meciuri. Suporterii rapidişti sînt singurii adevăraţi ai acestei ţări", a spus Lupu.

Fostul mijlocaş a vorbit şi despre şansele unei echipei româneşti să ia campionatul: "Trebuie să ai relaţii bune cu FRF. Mă uit ce piedici li s-au pus celor de la Urziceni la Craiova. Atîta timp cît Copos nu se înţelege cu Sandu nu va lua campionatul. CFR-ul aşa l-a luat anul trecut".

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (10)
 •  24 Septembrie 2008, 15:38

Mare jucator,mare caracter.Bravo Dane,macar tu spunele adevarul.ne-am saturat de mizeriile astea de patroni.PTR TOTI BANII DIN LUME RAPIDISTII NU SE VIND.

 •  24 Septembrie 2008, 12:41

lupu spune tot pe fata! nu e genu de om sa minta si n-ar avea de ce! ASTA E ADEVARUL SI TOTI STITI ASTA! doar cei care se simt cu musca pe caciula comenteaza! asa se ia un campionat! prin relatii bune cu sandu...adik cotizatie,gratare,baute...pe scurt mici atentii! asa s-a castigat mereu campionatul!saracul gigi... cate terenuri si cati bani a putut sa-i dea l$ui sandu ca sa ia titlurile alea acum 4 ani si locul 2 in ultimile 2 campionate... OM L-A FACUT! este o mizerie de campionat!

 •  24 Septembrie 2008, 12:31

AVANCRONICA PARTIDEI STIINTA-UNIREA. FELICITARI AMBILOR ANTRENORI PT SPECTACOL, SI RESPECT PT COECHIPIERII,CE SAU DEVOTAT. Mă uit ce piedici li s-au pus celor de la Urziceni la Craiova.(cOPOS)>4u neinteligent!zici ca???

Vezi toate comentariile (10)
Comentează