FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - U CLUJ, JOI, ORA 20:30, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Machado le intră la inimă fanilor: "CFR nu e campioană, ci o echipă oarecare"

Foto: Lorand Vakarcs
Foto: Lorand Vakarcs

Articol de GSP - Publicat marti, 12 aprilie 2011 00:00 / Actualizat marti, 12 aprilie 2011 22:51

Atacantul formaţiei Universitatea Cluj, Gabriel Machado, a declarat înaintea antrenamentului echipei sale, că în opinia sa CFR Cluj nu arată ca o campioană en-titre, iar în aceste condiţii echipa sa poate câştiga meciul direct

 

Machado a adăugat că-şi doreşte să câştige partida directă, de joi, şi pentru a-i tachina pe amicii săi brazilieni din lotul echipei rivale, Rafael Bastos şi Leonardo Veloso. "Contează mult pentru mine meciul cu CFR. E un meci special pentru toţi jucătorii noştri, iar dacă vom câştiga va fi un an perfect. Ştiu că dacă-i învingem vom fi peste ei în clasament, dar nu ne interesează neaparat lucrul ăsta, noi vrem să ne îndeplinim obiectivul.

Pentru mine CFR nu e echipa campioană, eu mă gândesc că e o echipă oarecare. Echipa noastră e mult mai valoroasă decât în tur. Putem câştiga fără probleme. Cred că Universitatea va avea mai mulţi suporteri decât CFR pe stadion, sper să nu fie incidente. Vreau ca după meci să-mi sun amicii din echipa CFR-ului şi să le reamintesc că U a câştigat", a spus atacantul brazilian.

Mediafax

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
vladyb19
vladyb19  •  13 Aprilie 2011, 13:42

Cine-i anonimul asta ?

elsopotyi
elsopotyi  •  13 Aprilie 2011, 13:32

IN LOC DE PAINE, PENSIE, LOC DE MUNCA AVEM NATIONALIZM BINE TOLERAT SI LA FOTBAL, CU TACEREA TACITA A SERVICIILOR, IN LOC DE FOTBAL CURAT SPORTIV.PACAT .

dreamer123
dreamer123  •  13 Aprilie 2011, 01:11

2 solist. clau gol lov libera. sepcile rosii 3-1

Vezi toate comentariile (6)
Comentează