FOTBAL  »  Superliga  »  PERICOL

UPDATE Mai mulți suspecți de coronavirus au fost băgați în carantină la stadionul din Giurgiu » Cum au vrut să păcălească autoritățile

Articol de - Publicat marti, 10 martie 2020 22:20

Un autocar cu 21 de români, venit din Calabria (Italia), via Grecia, a trecut granița în această dimineață pe la Giurgiu. Toți pasagerii, dar și șoferul autocarului au fost identificați și au fost plasați în carantină la stadion. 

UPDATE 22:00 

Premierul Ludovic Orban a susținut o conferință de presă și a dat detalii despre traseul urmat de românii care s-au întors din Italia. Potrivit oficialului, aceștia au luat autocarul din Italia până în Grecia, iar la intrarea în România au declarat că vin din această țară. „Am văzut inventivitatea unora dintre concetăţenii noştri, i-a adus din Italia nu pe cea mai scurtă direcţie, ci au ajuns pe la Giurgiu. Trebuie să aveţi permanentă mobilizare şi să îi transmiteţi comandantului Poliţiei de Frontieră să crească vigilenţa şi pe alte intrări în ţară”, a spus Orban, potrivit Hotnews.

Știrea inițială:

Mai exact, într-un corp de clădire al stadionului din Giurgiu, în apropierea tribunei a II-a. 

Prefectul de Giurgiu, Aneta Matei, a declarat că autocarul va fi decontaminat și sigilat. Din primele informații venite pe surse de la Giurgiu, toți cei 21 de pasageri vor intra în carantină timp de 14 zile.

Oficialii Astrei au reacționat pentru GSP, precizând că suspecții de coronavirus au fost plasați în carantină într-o sală de sport din curtea stadionului, din spatele tribunei a II-a, care aparține celor de la CS Dunărea.

GSP a luat legătura cu Justin Ștefan, secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal, pentru a comenta acest subiect. 

Justin Ștefan despre alerta coronavirus: „Nu știu dacă la Giurgiu s-a luat cea mai inspirată măsură"

"Am auzit că la Giurgiu vor folosi stadionul ca spațiu de carantină pentru persoanele care vin din Italia și intră în țară prin vama Giurgiu. Nu știu dacă a fost cea mai inspirată măsură, atâta vreme cât vorbim despre o bază sportivă folosită pentru disputarea jocurilor de fotbal din Liga 1", a spus oficialul Ligii 1. 

Acesta a continuat: „Nu știu dacă era cineva la stadion când au fost aduse persoanele aflate în carantină. Le-am solicitat celor de la club să obțină aviz de la Direcția de Sănătate Publica pentru a folosi stadionul!".

Meciul Astra - Gaz Metan e în pericol

Odată cu decizia oficialităților de la Giurgiu de a plasa în carantină persoanele venite din Italia în incinta stadionului, sunt șanse mari ca meciul de sâmbătă dintre Astra și Gaz Metan să nu se mai joace la Giurgiu.

„Sunt șanse mari să nu se mai joace acolo. Vom vedea ce se va întâmpla în orele următoare. Cluburile vor fi anunțate oficial în cel mai scurt timp", au dezvăluit alte surse pentru GSP.

Până astăzi, 10 martie, pe teritoriul României au fost confirmate 25 cazuri de cetățeni infectați cu virusul coronavirus. Dintre cei 25 cetățeni care au contactat virusul, 5 sunt declarați vindecați și au fost externați. Cele 20 de persoane purtătoare ale virusului coronavirus sunt internate în spitale de boli infecțioase din București, Timișoara, Cluj-Napoca, Iași și Craiova.

VEZI ȘI:

DINAMO // FOTO Florin Prunea, în echipamentul lui Poli Iași la cumpărături, la 3 zile după eșecul din Copou: „Afară cu bufonul ăsta!” » EXCLUSIV Reacția acestuia: „Chiar atât de tâmpiți suntem?”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (19)
1401192300199411
Daniel Irimescu  •  10 Martie 2020, 23:28

Ba tu nu intelegi ca EU nu mergeam cu troleibuzul ! Numai cu metroul sau gratis cu taxiul. Depinde

1401192300199411
Daniel Irimescu  •  10 Martie 2020, 23:22
Postat de ctinescu pe 10 Martie 2020, 22:53

bai moflea ,cand faceai tu scoala generala intre universitate si romana mergeau troleibuzele 82,83,94 si 95 si 31, 31r si r1 ca autobuze,metroul a aparut din 87 pe acolo in perioada cand tu te chinuiai pe la transporturi cu stoicescu si fratila asa ca mai lasa minciunile.

In 87 ma duceam cu metroul la politehnica. Ai amintiri de flotant. Reinoiai viza la circa 2 de militie

ungurul_vesel
ungurul_vesel  •  10 Martie 2020, 23:22

Amenda sa lucreze un an pentru ea si in carantina vreo sase luni, sa se sature si ei odata de minciuni!

Vezi toate comentariile (19)
Comentează