FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Mai puţini creditori, mai multe şanse pentru obţinerea licenţei » Rapidiştii neagă datoria faţă de Corvinul

Articol de GSP - Publicat luni, 11 martie 2013 00:00 / Actualizat luni, 11 martie 2013 14:50

Clubul Rapid a emis azi un comunicat prin care neagă datoria faţă de Corvinul, club care face parte dintre creditorii cărora administratorul judiciar nu le-a acceptat datoriile.

"Rapid nu are nici o datorie faţă de Corvinul şi nu datorează nici o sumă de bani Corvinului. Nu există nici o hotărâre pronunţată de vreo instanţă judecătorească sau de vreun organ administrativ - jurisdicţional prin care să se fi dispus obligarea SC Fotbal Club Rapid SA la plata vreunei sume către FC Corvinul Hunedoara. Între SC Fotbal Club Rapid SA şi FC Corvinul Hunedoara n-a existat şi nici nu există vreun raport juridic care să dea naştere la vreo obligaţie de plată în sarcina SC Fotbal Club Rapid SA.

Cazul a fost adus în atenţia tuturor forurilor competente. Atât comisiile de soluţionare a litigiilor din cadrul Federaţiei Române de Fotbal cât şi Curtea de Arbitraj Sportiv de la Lausanne au respins irevocabil cererea Corvinului de obligare a SC FC Rapid SA la plata vreunei sume de bani. Prin urmare, faptul ca FC Corvinul solicită, din nou, o plată care este lipsită de orice justificare legală este cunoscut atât de către Federaţia Română de Fotbal cât şi de Comisia de Licenţiere, nefiind pentru prima dată când Corvinul cere ce nu i se datorează", este explicaţia conducerii rapidiste.

Pentru ca Rapid să obţină licenţa pentru sezonul viitor de Liga 1, planul de redresare a clubului va trebui aprobat pînă la 31 martie, data limită de plată a datoriilor pe care le au giuleştenii.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (25)
catzulinho
catzulinho  •  12 Martie 2013, 01:44

Toate ca toate, daca doamne fereste se intampla vreo nenorocire mare gen Craiova Timisoara, eu nu voi mai avea somn pana nu scuip corpul mort al UTCistului.

alegzander19
alegzander19  •  11 Martie 2013, 22:25
Postat de grobertinos pe 11 Martie 2013, 22:18

cainele moare de drum lung si tu de grija altora

Eu nu mor de grija voastra .. dar voi ar trebui sa il luati pe Copos pe sus poate mai achita intre timp niste restante si va luati licenta.

grobertinos
grobertinos  •  11 Martie 2013, 22:18
Postat de alegzander19 pe 11 Martie 2013, 22:15

Tot comentati de FC Corvinul .. dar de restul 30 de contestatii cum vreti sa scapati ? Si dc la CorvinuL nu aveti chiar asa de mult cu asta ce faceti: "6357/3/2013 contestaţie la tab.prelim.(Taher Suzan) Faliment Fond"

cainele moare de drum lung si tu de grija altora

Vezi toate comentariile (25)
Comentează