FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

"Mai tari!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 octombrie 2007 00:00

Walter Zenga isi lauda elevii si spune ca Dinamo trece printr-o perioada buna si trebuie sa invinga Timisoara. Victoriile la limita cu Pandurii (1-0) si Farul (1-0) i-au dat incredere lui Walter Zenga, care este convins ca echipa sa poate invinge simbata pe Poli Timisoara. "Nici un meci nu are un grad de dificultate mai mic sau mai mare, se pleaca mereu cu sanse egale. Evolutiile din meciurile cu Farul si cu Pandurii ne dau incredere pentru partida cu Timisoara. Sintem din ce in ce mai tari", a zis Zenga.

Apoi l-a laudat pe Adrian Cristea, cel care a inscris la Constanta, printr-un sut din afara careului. "Cristea a jucat foarte bine pina acum, este un fobalist pe care ma bazez foarte mult. Este polivalent, poate juca oriunde la mijlocul terenului, si o face foarte bine pe orice post", a zis italianul de 47 de ani. Referitor la meciul din Cupa Romaniei Timisoreana, Zenga a comentat: "Nu ne subestimam adversarul, chiar daca provine din Liga 3. Sanatatea Cluj a batut-o pe UTA, asa ca trebuie sa fim precauti".

"Profesionalism"
Florin Bratu spune ca Dinamo nu trebuie sa se creada invingatoare dinainte cu Sanatatea Cluj, in Cupa Timisoreana. "Chiar daca pe hirtie, Sanatatea Cluj pare cel mai accesibil adversar, noi vom lua in serios acest meci. Nu ii desconsideram, dar vom da dovada de profesionalism si vom evita orice surpriza", a zis Bratu.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează