FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Ivan Mamut și Andrei Burlacu, prezentați oficial la FCSB » Ce numere și-au ales cei doi atacanți și primele declarații în tricoul roș-albaștrilor

Mamut și Burlacu au semnat cu FCSB
Mamut și Burlacu au semnat cu FCSB

Articol de GSP - Publicat sambata, 31 iulie 2021 14:14 / Actualizat sambata, 31 iulie 2021 14:37

FCSB a anunțat oficial transferurile lui Ivan Mamut și Andrei Burlacu (ambii 24 de ani) de la CSU Craiova, într-o afacere în care l-au cedat pe mijlocașul Ionuț Vînă la clubul oltean.

Roș-albaștrii au anunțat oficial transferul celor doi atacanți pe pagina de facebook a clubului. Cei doi și-au ales numerele de pe tricou: Burlacu va purta la FCSB tricoul cu numărul 20, în timp ce Mamut și-a ales numărul 31.

„FCSB anunță transferul atacanților Andrei Burlacu și Ivan Mamut, de la Universitatea Craiova. Cei doi au fost incluși într-o schimb efectuat între cele două cluburi, în urma căruia Ionuț Vînă a ajuns la formația olteană.

Clubul nostru le urează mult succes celor doi în tricoul roș-albastru! De asemenea, FCSB îi mulțumește lui Ionuț Vînă pentru contribuție și îi urează mult succes în carieră.”, se arată în comunicatul clubului.

Ivan Mamut și Andrei Burlacu, prezentați oficial la FCSB » Ce numere și-au ales cei doi atacanți și primele declarații în tricoul roș-albaștrilor

Mamut și Burlacu, primele declarații de la FCSB:

Sunt foarte fericit că am ajuns la acest club mare, care se luptă mereu pentru titlu. Sper să contribui la atingerea obiectivelor clubului și să înscriu cât mai multe goluri. Voi face totul pentru a demonstra că pot oferi mai mult decât s-a văzut în jocul meu până acum. Voi munci la fiecare antrenament și la fiecare meci cu acest gând în minte
- Ivan Mamut

Sunt bucuros să revin în prim-planul fotbalului românesc. Este șansa pe care o așteptam și voi face totul pentru a răsplăti încrederea primită. Sunt conștient că am mult de muncă pentru a ajunge din nou la nivel înalt. Îmi voi aștepta șansa și sper să demonstrez că pot ajuta echipa
- Andrei Burlacu

Vînă, prezentat la Craiova

Ionuț Vînă a fost și el prezentat la noua echipă. Mijlocașul român a semnat un contract pe următorii 4 ani cu clubul oltean, acesta pregătindu-se deja sub comanda lui Laurențiu Reghecampf.

Ivan Mamut și Andrei Burlacu, prezentați oficial la FCSB » Ce numere și-au ales cei doi atacanți și primele declarații în tricoul roș-albaștrilor
Vînă, prezentat la CSU Craiova Foto: universitateacraiova/facebook

Citește alte știri despre FCSB:

Dinu Todoran s-a enervat după ce a fost chestionat despre un moment de la Erevan: „Ce întrebare e asta? Te-ai uitat la alt meci”

Moruțan, tot mai aproape de plecarea de la FCSB! Ce contract ar urma să semneze cu Galatasaray

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (52)
horacechiarel
horacechiarel  •  31 Iulie 2021, 19:44
Postat de catalynn pe 31 Iulie 2021, 16:38

Nu are ce sa înțeleagă un fscbist obișnuit sa fie umilit constant, pt el este o normalitate sa te calce patronul pe cap, sa te umilească in cele mai josnice moduri posibile dar tu sa dai apoi totul pe teren și sa te guduri pt ca îți plătește salariul din contract. :-)))) ăștia sunt oamenii, asta e nivelul lor de gândire și înțelegere, altfel nu aveau cum sa fie fcsbisti, e mult sub demnitatea umana! :-)))

Tu ai două clase la fel ca trenul. Tu și alți doi *** care sufocați net-ul țineți departe de acest site oameni care chiar au ce spune și să analizeze.Sunteți maneliștii acestui site!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

kuba.
kuba.  •  31 Iulie 2021, 17:38

GB & MR = LOVE! Clona sora mai mică a FîCîSîBî

kuba.
kuba.  •  31 Iulie 2021, 17:30
Postat de ucv1948 pe 31 Iulie 2021, 15:17

Dar ce are "patronulantrenor "de la fcsb la "mansarda" ? :)))))))) are el ceva , normal ca are

Cam ce are și patronul vostru! Plus o iubire de o viața cu PSD!

Vezi toate comentariile (52)
Comentează