FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

EXCLUSIV Dezvăluire incredibilă în direct: Manchester City a vrut să-i falsifice vârsta lui Man! „Au zis că în România se poate face orice”

Articol de - Publicat luni, 24 mai 2021 12:13 / Actualizat luni, 24 mai 2021 13:12

În direct la GSP Live, Alexandru Meszar, finanțatorul cluburilor din Arad la care a crescut Dennis Man, a povestit cum directorul de recrutări al campioanei Angliei a propus o metodă ilegală pentru a-l face pe jucător eligibil înaintea unui transfer la Manchester City.

În februarie 2021, Gazeta a publicat povestea trialurilor susținute de Dennis Man la Manchester City, între 2010 și 2014, și modul în care actuala campioană din Premier League l-a refuzat pe atacantul care avea atunci 16 ani neîmpliniți. 

Din cauza fizicului firav, City l-a dorit pe Dennis Man la grupa U-15, nu la cea U-16, însă regulamentul din Anglia specifica faptul că jucătorul trebuia să fie născut după 1 septembrie 1998 pentru a fi eligibil. Man era cu 5 zile mai mare, fiind născut pe 26 august 1998.

În direct la GSP Live, Alexandru Meszar, finanțatorul de la Atletico Arad și UTA (cluburile care l-au crescut pe Man), a dezvăluit o propunere incredibilă făcută de directorul de recrutări de la Manchester City, Terry John, un mare admirator al lui Man: 

„La un moment dat, a venit scouterul de la Manchester City, Terry John (n.r. - John era director de recrutare). Cu el țineam legătură, suntem acum în relații de amiciție. Venea foarte des în Arad pentru că-i urmărea pe Dennis, pe Stahl, pe Vasi. 

Până la urmă l-a luat pe Vasi. Mai greșește și el! (Râde) Terry mi-a zis: „Noi îl vrem pe Dennis. În România se pot face de toate. Nu putem să-l trecem că s-a născut cu o zi (n.r. - e vorba despre cinci zile) mai târziu?!”. I-am răspuns: „Se pot face multe în România, dar chiar așa nu se poate, să schimbăm certificatul de naștere”. 

Terry John, oficialul care a propus falsificarea datei de naștere a lui Dennis Man, nu a putut fi contactat de Gazetă. 

Dezvăluire incredibilă în direct: Manchester City a vrut să-i falsifice vârsta lui Man! „Au zis că în România se poate face orice”
Terry John este acum angajatul clubului Liverpool

El a plecat de la City în 2016, după 18 ani în care a adus în club o mulțime de puști talentați. Ultimul ajuns fotbalist este Phil Foden. În prezent, Terry ocupă funcția de șef al recrutărilor pentru copii între 9 și 13 ani la Liverpool. 

Dennis Man e cu cinci zile prea mic pentru a fi încadrat la U-15 (n.r. - echipa antrenată de Gareth Taylor devenită U-16 în 2014)
- Terry John, într-un email intern din 2013, aflat în baza de date Football Leaks

CUM A FOST REFUZAT MAN DE MANCHESTER CITY: POVESTEA COMPLETĂ

EXCLUSIV Dennis Man City: povestea probelor ratate de adolescentul „Cinci cupe” la gigantul din Premier League și motivul refuzului traumatizant primit la 15 ani de actuala vedetă FCSB

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (12)
189254898748309
Claude SH  •  25 Mai 2021, 06:12

Man ai pus-o cu asemenea declarații! Vor știi toți ca ești sifon, te întorci cu coada între picioare în Liga 1! Cine te mai primește în echipa?

catalin.palcu
catalin.palcu  •  25 Mai 2021, 04:04
Postat de deusdat pe 24 Mai 2021, 22:14

Mare brânză să falsifici un certificat de naștere! Zici că l-ai pierdut, ceri un duplicat și dai o șpagă la evidența informatizată.

Ai un CNP totusi , care imcorporeaza data nasterii!

hermannstadtul
hermannstadtul  •  25 Mai 2021, 01:30
Postat de deusdat pe 24 Mai 2021, 22:14

Mare brânză să falsifici un certificat de naștere! Zici că l-ai pierdut, ceri un duplicat și dai o șpagă la evidența informatizată.

șpagă în bitcoin, dacă tot o dai la informatizată?

Vezi toate comentariile (12)
Comentează