FOTBAL  »  Superliga  »  STRANIERI / TRATATIVE

Manchester City intra in cursa pentru Marica

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 iulie 2007 00:00

Englezii il vor la orice pret pe "tricolor", insa Stuttgart sustine ca are cuvintul lui. "Grabiti-va, de Ciprian Marica se intereseaza si alte cluburi", ii avertiza Kicker sportmagazin, luni, pe sefii lui VfB Stuttgart. Ieri s-a aflat si cine le face concurenta nemtilor pentru atacantul lui sahtior: Manchester City.

Dupa ce a preluat clubul, Thaksin Sinawatra, fostul premier al Thailandei, i-a pus la dispozitie 40 de milioane de euro noului manager, Sven Goran Eriksson, pentru a-i investi pe piata transferurilor. Iar romanul "e una dintre tintele fostului selectioner al Angliei, care-l vrea la orice pret", dupa cum a aflat cotidianul Stuttgarter Nachrichten.

Campioana Germaniei nu se teme insa de banii englezilor, care au terminat sezonul trecut abia pe locul 14 in clasamentul Premier League. Managerul lui VfB, Horst Heldt, pretinde ca are cuvintul jucatorului, cu care s-a inteles deja asupra unui contract de doua milioane de euro anual.

"Marica m-a asigurat ca vrea numai la noi. Dar sahtior trage de timp si nu pare sa fie vorba de bani"
Horst Heldt, manager VfB Stuttgart

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează