FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - CFR 1-0

Mandorlini: "Astra nu ne-a pus prea multe probleme"

Articol de GSP - Publicat sambata, 01 mai 2010 00:00

Andrea Mandorlini a declarat, după meciul pierdut de CFR Cluj, în deplasare, scor 0-1, cu Astra Ploieşti, că echipa sa nu ar fi meritat să plece fără niciun punct din jocul de vineri după modul în care au evoluat elevii săi.

"Am venit să câştigăm şi plecăm altfel de cum ne-am fi dorit. Am întâlnit o echipă care nu ne-a pus prea multe probleme, dar ne-a surprins pe un contraatac ce s-a dovedit decisiv. Nu cred că meritam să pierdem acest joc, pe care cred că l-am dominat de când am primit golul, însă echipa a dovedit o anumită stereotipie în atacuri.

Nu ştiu dacă s-a relansat lupta pentru titlul de campioană, ca să se producă acest lucru trebuie să câştige contracandidatele noastre. Cred că aici am pierdut doar o ocazie bună de a ne menţine avansul. Sper ca Astra să creeze aceleaşi probleme şi în jocul cu Steaua, ca şi la meciul cu noi", a precizat tehnicianul italian, în conferinţa de presă de la finalul jocului.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
 •  02 Mai 2010, 19:09

oricum becali o sa le dea la cei de la astra bani ca sa castige o sa fie blat.sunt sigur de asta

 •  01 Mai 2010, 15:38

adevarata echipa cfr cluj va juca in meciul cu vaslui....meciul asta a fost blatuit pt ca pasykani sa-si completeze suma pt petrecerea de final cand vor sarbatori castigarea campionatului.

 •  01 Mai 2010, 15:31

Are dreptate Mandorlini! In afara de faptul ca i-au batut nu le-au pus chiar nici o problema!

Vezi toate comentariile (16)
Comentează