FOTBAL  »  LIGA 1  »  CFR CLUJ E NOUA CAMPIOANĂ A ROMÂNIEI!

Mandorlini: "Sînt mîndru de ce am realizat! Dedic victoria suporterilor"

Articol de GSP - Publicat duminica, 16 mai 2010 00:00

Andrea Mandorlini a declarat că meritul pentru cîştigarea titlului le aparţine jucătorilor, care au făcut totul pentru acest trofeu.

"E meritul jucătorilor, ei au făcut totul pentru acest titlu. Suntem mândri de ce am realizat, am făcut tot ce se putea pentru a câştiga titlul. A fost un sezon greu, dedic victoria suporterilor care au fost alături de noi", a afirmat Mandorlini, citat de Mediafax.

Playtech: Anamaria Prodan, imagine mega INCITANTĂ după scandalul divorțului. Dacă o vede Reghe, sigur se reîndrăgostește


Comentarii (15)
 •  16 Mai 2010, 19:03

Super! Ma bucur f mult pt CFR, si pt faptul ca titlul a ajuns din nou in 'provincie'. Dp meci a fost show, fani, atmosfera, bere si distractie. Nu batai, nu huliganisme. Sper sa ramana la fel fanii si peste ani. CFR va reprezenta ROMANIA in Liga, deci, mult succes!!!

 •  16 Mai 2010, 16:27

Nai nici un merit nici tu nici jucatorii ci mai mult jucatorii imprumutati de voi la alte echipe fluierasii, pdl care a ramas in locul pcr , iar voi in locul stelei.Ati distrus cel mai disputat campionat si lati murdarit total mare diferenta intre ardelenii adevarati de la u cluj si ca caracter si mentalitate si voi care nu va puteti lauda cu diminitivul de ardelean care a fost castigat de stramosii vostri din acele locuri si purtat si acu cu mandrie dar nu il meritati voi il murdariti.

 •  16 Mai 2010, 15:35

De asemenea, nu uita sa dedici titlul si fluierasilor care, ca si acum 2 ani, au pus umarul la greu. Macar purtati si voi sigla CCA pe tricouri.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează