FOTBAL  »  LIGA 1  »  CFR CLUJ

Mandorlini: "Spadacio e cel mai tehnic jucător din Liga I"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 mai 2010 00:00

Antrenorul campioanei României remarcă progresul lui Ciprian Deac şi spune că, în viziunea sa, rapidistul Spadacio este cel mai tehnic fotbalist din primul eşalon.

"Destul de mulţi jucători români ar face faţă în Serie A. Nu-mi place să nominalizez, dar Deac în opinia mea a făcut un salt uriaş.

Culio, de asemenea, care are experienţă şi în Champions League, este un jucător bun. Spadacio, de la Rapid, mi se pare cel mai tehnic fotbalist din prima ligă.

Toţi care au jucat până acum acolo au făcut cinste României. Ce să mai vorbim de Răducioiu sau de Hagi? Au fost jucători excepţionali.

Chivu este om de bază la Inter şi asta spune multe. Ştefan Radu joacă la o echipă bună, la fel şi Codrea", a declarat Andrea Mandorlini în Click.

Playtech: BREAKING: Ce a descoperit Marian Vanghelie în telefonul Oanei Mizil. E motivul pentru care a bătut-o


Comentarii (5)
 •  26 Mai 2010, 14:24

Firma presteaza servicii de taiere, gaurire si demolare a constructiilor si elementelor de beton. Executam goluri, gauri in pereti, plansee pentru centrale, hote, scurgeri, instalatii electrice si sanitare. Decupam pereti, ziduri, plansee, ferestre, usi sau orice elemente de beton. www.taiere-betoane.ro

 •  26 Mai 2010, 13:31

adrian cristea e pe departe cel mai tehnic de la noi din campionat... pre usor dribleaza pe oricine. ca nu alearga asta e partea a doua

adrianxer
adrianxer  •  26 Mai 2010, 13:13
Postat de adrianxer pe 26 Mai 2010, 13:10

baiete cred ca nu stii despre ce vorbesti.

mingicariile nu inseamna tehnica!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează