FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Manea: "De săptămîna trecută nu mai sînt antrenorul Rapidului"

Articol de GSP - Publicat luni, 29 martie 2010 00:00

Ex-tehnician în Giuleşti, Nae Manea spune că ruptura s-a produs încă de săptămîna trecută.

"De săptămîna trecută nu mai sînt antrenorul Rapidului. Pe mine nici nu m-a pus bine Copos şi căuta deja antrenor. Nu mi-e ruşine de ce am făcut în această perioadă la Rapid.

Am luat echipa într-un moment greu. Sînt rapidist, am înţeles situaţia. Nu am ce să le reproşez jucătorilor. După meciul cu Urziceni m-am dus la ProRapid şi le-am spus elevilor mei că renunţ.

Toţi m-au rugat să nu plec şi m-au mişcat. Am decis să rămîn şi am cîştigat cu Poli Timişoara. Apoi ştiţi bine ce a urmat. Poate celor din conducere le place un joc mai spectaculos. Eu preferam să sacrific spectacolul pentru a obţine puncte", a declarat Nae Manea la Premium Liga pe GSP TV.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (7)
williamfaulkner
williamfaulkner  •  29 Martie 2010, 23:53

E greu fara arbitri, nu-i asa? S-au dus vremurile cand Copos isi permitea sa cumpere arbitrii. Acum nu mai are nici bani si nici curaj. Mie mi-a iesit definitiv Rapidul de la suflet de acum doi-trei ani, cand au batut pe FC Arges la Pitesti in urma unui penalty inventat de Coltescu, care in acel meci ne-a anulat si un gol perfect valabil. Poate va mai amintiti. Asa ca acum ma bucur din suflet ca va duceti de rapa, fiindca meritati. La fel cum m-am bucurat si anul trecut, cand v-am luat 6 puncte

 •  29 Martie 2010, 22:20

respect ptr. rapidistul manea dar....ando vino mai repede!fzr1923

 •  29 Martie 2010, 22:05

de acord cu toata lumea ca nu e antrenor si etc, dar SA L INJURI P MANEA.....HAI SA FIM SERIOSI, E MAI RAPIDIST DECAT MULTI DINTRE "NOI" E O LEGENDA!!!! IN ISTORIA RAPIDULUI...putin respect mucosilor....asta e a incercat,nu sa putut, fotbalul e un sport....nu mai dramatizati atat.... pt ca nu asta e spiritul nostru... ASTA E RAPIDUU DIN GIULEESTI,IUBESTE L SI-AI SA-NEBUNESTI!!!!!!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează