FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Manea: "E exagerat să ceri două milioane de euro pe Moraes, dar ne putem înţelege"

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 iunie 2010 00:00

Vicepreşedintele Rapidului speră ca Jean Pădureanu să mai lase din preţul fixat pe Moraes.

"Rapidul niciodată nu îşi va fixa decât obiective îndrăzneţe. Şi Urziceniul spunea că titlul nu e de ei şi până la urmă l-au câştigat. Eu sunt sigur că Dinu Gheorghe a venit cu gânduri mari şi cât îi va sta în putinţa va face tot posibilul pentru Rapid să aibă rezultate

La Bistriţa Jean Pădureanu a ţinut mereu echipa în spate, dar cu mari eforturi. Sigur, preţul de două milioane pentru Moraes este exagerat, dar cred că ne putem înţelege, iar jucătorul să vină la noi", a declarat Nicolae Manea astăzi, la acțiunea organizată cu ocazia împlinirii a 87 de ani de la înființarea Rapidului.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
night_wolf
night_wolf  •  25 Iunie 2010, 15:53

Da sigur dai 2 mil si il vinzi cu maxim 3, cand a plecat un jucator din campionatul romaniei pe 10 mil.? sa-l vindeti voi direct cu 10 dc sa-l mai dati si la altii?

burgundy
burgundy  •  25 Iunie 2010, 15:49

CORECT, CORECT, SUBSCRIU!. Vama a zis ca se ocupa de reconstructie si reasezare sezonul asta, cu obiectivele mai subtire. Dar daca domnul Manea considera "obiectiv indraznet" pentru Rapid clasarea pe un loc de europa league (asta insemnand chiar locul 6), atunci nu mai am nimic de zis.

romeo01
romeo01  •  25 Iunie 2010, 15:35

Sunt din Bistrita si am fost la majoritatea meciurilor Gloriei....Moraes garantez ca e un jucator de prima mana...o sa ajunga foarte mare...cine da 2 milioane face o super afacere pentru ca il va vinde cel putin cu 10 milioane intr`un campionat puternic...deci garantat merita invetitia.....Ce mi`ar place sail ia Porumboiu la Vaslui sa le inchida gura "granzilor"...Numai bine si salutari de la Bistrita!!!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează