FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Manea: "Sînt probleme mari la Rapid! Orice jucător este de vînzare"

Articol de GSP - Publicat joi, 25 iunie 2009 00:00

Nicolae Manea, directorul tehnic al Rapid, spune că toţi jucătorii din Giuleşti sînt de vînzare, pentru că echipa trece prin multe greutăţi.

"Avem atîtea greutăţi la Rapid. Sper să nu fie mai rău de atîta, pentru că se poate. Am văzut şi urarea care ne-a transmis-o Gigi Becali. Ce urează el Rapidului nu se va realiza niciodată. Sînt probleme mari la club, domnul Copos vrea iar să se retragă.

Nu ştiu ce să mai cred. Vor veni jucători, iar plătim apartamentele. Orice jucător este de vînzare, în special cei cu salarii de peste 150.000 de euro. Dacă vindem cei mai buni jucători, la anul nu mai putem spera la nici un obiectiv", a spus Nicolae Manea la GSP TV.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
alicsandru
alicsandru  •  25 Iunie 2009, 22:58

copos, multumim lui dumnezeu ca a creat iadul pentru oameni ca tine. think about that

radan
radan  •  25 Iunie 2009, 22:06

Era de asteptat. Asta e Copos...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează