FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - UNIREA URZICENI 1-2

Manea spune că s-a împacat cu Mihai Stoica după conflictul de la finalul meciului Rapid-AFC Urziceni

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 septembrie 2008 00:00

Administratorul delegat al FC Rapid, Nicolae Manea, a declarat, duminică, agenţiei NewsIn, că s-a împăcat cu managerul general al AFC Urziceni, Mihai Stoica, după ce l-a finalul jocului de sâmbătă au fost la un pas să se ia la bătaie.

"Am fost şi eu nervos la finalul jocului din cauza rezultatului. Mi s-a părut deplasat gestul lui de a-i provoca pe suporterii noştri. Ne-am întâlnit la finalul jocului, ne-am dat mâna şi ne-am împăcat. Nu a fost niciun conflict. De altfel, nici nu am contestat victoria Urziceniului, doar ca Mihai Stoica se bucura ostentativ pe gazon. Asta i-am şi zis, să nu se mai bucure pe teren, nimic mai mult. Asta a fost tot", a spus Manea.

Mihai Stoica şi Nicolae Manea au avut un conflict la finalul jocului Rapid-Unirea Urziceni, scor 1-2, oficialul rapidist busculându-l pe fostul stelist. Cei doi au fost despărţiţi cu greu de jucătorii ialomiţeni.
 
Sursa: NewsIn

Vezi aici altercaţia dintre Mihai Stoica şi Nicolae Manea!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
 •  14 Septembrie 2008, 18:43

BRAVO NAE! BRAVO NAE!

 •  14 Septembrie 2008, 18:42

BRAVO NAE! ESTI UN ADEVARAT RAPIDIST! CAT SA MAI RABDAM UN FILFIZON CA MEME? BRAVO! BRAVO! BRAVO! SUNTEM CU RAPID MEREU! BRAVO NAEEE!!! bRAVO NAEEE!111

 •  14 Septembrie 2008, 17:58

ce sa ceri de la unul ca Manea? suporterii si oficialii din Giulesti spun totul despre zona in care se afla stadionul si despre ce trebuie sa ne asteptam de la o anumita parte a populatiei, mai minoritara de felul ei. acestea le sunt varfurile, va dati seama cum sunt uscaturile.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează