FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - STEAUA 1-1

Marc, criticat de tabăra dinamovistă pentru reacția la adresa lui Marica » Nici Filip n-a scăpat: "Va fi pedepsit"

Articol de GSP - Publicat luni, 07 martie 2016 13:25

Marius Niculae, fostul atacant al lui Dinamo, l-a criticat, dar l-a și sfătuit pe Marc după gestul de la finalul meciului cu Steaua, când a spus că nu-l interesează de starea lui Marica.

" Marc trebuie să fie mai ponderat în declarații. În primul rând suntem oameni chiar dacă unu poartă tricoul Stelei și celălalt al lui Dinamo. Și eu mă întâlneam cu Iulian Miu în teren și ne contram, dar în afara terenului eram prieteni", a spus Niculae la Dolcesport.

Citește și: Gest ȘOCANT al unui dinamovist » Cum a reacționat când a fost întrebat de starea lui Marica

Fostul atacant dinamovist a vorbit și despre eliminarea lui Steliano Filip din finalul partidei și crede că fundașul va fi pedepsit de Rednic.

"Steliano a greșit, nu trebuia să lase echipa în 10. Cred că va fi pedepsit de nea Mircea, deși e un jucător de valoare. Păcat că e eliminat atât de des și nu se poate abține", a adăugat Niculae.

Citește și: Aproape de bătaie! Steliano Filip și Hamroun au fost eliminați după un conflict deschis

"Mi-a plăcut Rotariu, e unul dintre favoriții mei. La gol a dat o pasă gen Beckham. Bicfalvi a fost foarte bun, dar cred că nu e 100%. Mă bucur că a marcat, nesperat pentru noi după cum a decurs meciul" Marius Niculae

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
1578947649098596
Marcel Diaconescu  •  07 Martie 2016, 21:22

Nicolaie lasal inpace ca are dreptate nici pe marica nu-l interesa de situația unui jucător de la Dinamo dacă i-l interesa Dinamo venea si juca gratis cum a zis ca joaca la fcsb săi fie rusine a mai zis ca e dinamovist :dinamovist ești tu , Danciu , Niculescu si alți care chiar sint dinamoviști adevărați

idi53
idi53  •  07 Martie 2016, 20:35

Cum sa pedepsesti pe Marc pt ca nu sustine pe un tradator !RESPECT MARC! Nici mie nu-mi pare DELOC rau de marica sau de altul de la fcsb!

1058285830865448
Emil Dinamo  •  07 Martie 2016, 17:19
Postat de bogdangeorge84 pe 07 Martie 2016, 16:07

in sfarsit , o declaratie fair - play a lui Nicolae.

****

Vezi toate comentariile (16)
Comentează
Close