FOTBAL  »  Superliga  »  CONFLICT

Marcel Popescu îi atacă pe Marius Șumudică și Mircea Rednic: „Un personaj grobian”

Articol de GSP - Publicat joi, 05 martie 2020 13:23

Marcel Popescu, 70 de ani, managerul general de la CS Universitatea Craiova, a lansat o avalanșă de critici după ultimele atacuri la adresa formației din Bănie.

  • CONTEXT: Mircea Rednic, antrenorul lui Poli Iași, l-a „înțepat” pe Corneliu Papură, tehnicianul oltenilor, înaintea meciului direct din „sferturile” Cupei României (3-2 pentru gruparea moldavă): „Nu are voie să-și facă adversarii clovni. El de-abia a început să antreneze, trebuie să existe respect între antrenori” (Detalii, AICI)
  • Marius Șumudică a declarat ieri că Nicușor Bancu (27 de ani, fundaș stânga) nu ar trebui titularizat de către selecționerul Mirel Rădoi în meciul cu Islanda din Liga Națiunilor: „Bancu e foarte bun, dar e un fotbalist de bandă, de la mijloc în sus, nu are calități defensive. Manea l-a depășit ca la crosul poștașilor și a ajuns în fața lui” (Detalii, AICI)

„Din sezonul 2021 – 2022, din cauza lipsei de performanțe, dar și prin atitudinea unora ca Mircea Rednic și Marius Șumudică, fotbalului românesc i se refuză dreptul de a merge în a doua competiție europeană și este trimis în a treia zonă.

Lucrurile astea le-a semnalat Gică Hagi, dar, din păcate, atitudinea, comportamentul și randamentul clubului pe care îl conduce nu sunt un exemplu.

Nu știu cine îl bagă în seamă pe Șumudică, îi spun doar atât: dacă el și-a permis să vorbească despre alte cluburi, sa spună primul «11» la națională, măcar să lase Craiova în pace. El se juca cu căldărușa în țărână când Craiova juca în Europa, prin Portugalia, că tot l-am văzut că vorbește în portugheză pe la conferințele de presă.

Să nu compare pantera cu leul. Șumudică e un personaj grobian în fotbalul românesc, el și-a dat pantalonii jos la o conferință de presă, ce mai poate fi de zis?”, a declarat Popescu, potrivit Fanatik.

ERATĂ: Inițial, sursa citată a redactat declarațiile conducătorului oltean ca și cum Popescu l-ar fi criticat și pe Gică Hagi, iar GSP a preluat afirmațiile așa cum au apărut. Declarațiile respective au fost modificate ulterior. Gazeta nu are acces la conferințele de presă ale oficialilor Craiovei, în urma unei decizii a clubului. 

VEZI ȘI:

EXCLUSIV Ședință de ultim moment la Dinamo: se caută bani pentru Europa! + măsură anti-ziariști

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (22)
andi_frunzescu
andi_frunzescu  •  07 Martie 2020, 16:08
Postat de stelistcivil pe 05 Martie 2020, 15:43

Dinozaurul cooperativist insira din nou bazaconii! Este adevarat Craiova juca prin Portugalia, in naii 80, o semifinala de UEFA, dar era Universitatea campioana unei mari iubiri, nu facatura oribila, de partid si de stat, craiolguta. In plus, personajul sinistru si cinic isi permite sa-l jigneasca pe Hagi acum, dar in 2017 a facilitat victoria cooperativei impotriva fotbalului si a confirmat caracterul dubios al craiolgutei, introducand echipa de juniori si rezerve in meciul cu Viitorul lui Hagi si afectand decisiv integritatea competitiei. Un personaj al trecutului toxic!

Asa este.Rusinea fotbalului romanesc,clona blatista a facut in 2017 cel mai mare blat din istoria fotbalului romanesc blat anuntat cu o saptamana inainte de desfasurarea lui.

889535511154473
Ionut Neatu  •  06 Martie 2020, 01:40
Postat de antalmihai pe 05 Martie 2020, 20:44

un comentariu nesimtit! ai 2 ai, maxim 5, se vede ca nu ai habar de fotbal!

Pune mana pe carte si apoi apuca-te sa comentezi .

197862267916041
Preoteasa Constantin  •  05 Martie 2020, 21:41

Popescule esti un incult care nu are legatura cu fotbalu ! Conduci o echipa de prazari antrenor o papura ! Voi sunteti ilegal in prima liga ! Va bagat olteanca PSDista Olguta ! Nici stadion nu aveati oltenilor !

Vezi toate comentariile (22)
Comentează