FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - CFR CLUJ

Marcel Popescu, ironii după Dinamo - FCSB: „Dacă locul 9 cu locul 3 e Derby de România, ce epitet găsiți pentru Craiova - CFR?”

Articol de GSP - Publicat marti, 18 februarie 2020 20:10

Marcel Popescu, președintele celor de la CSU Craiova, a prefațat duelul cu liderul CFR Cluj, de sâmbătă ora 20:00. Oficialul oltenilor susține că, în opinia lui, Craiova - CFR Cluj e mai important decât Dinamo - FCSB în acest moment.

Vezi aici clasamentul actualizat din Liga 1!

„Sunt curios ce epitet se va da derby-ului de sâmbătă, dacă Dinamo - FCSB a fost Derby de România. A fost un meci între locul 9 și locul 3. Un meci al celor mai populare echipe din București, nu din țară. Nu are rost să măsurăm audiența TV. Urmează un meci important între locul 1 și locul 2. E un meci între cluburi care nu sunt zilnic pe prima pagină a ziarelor de cancan sau sportive. 

Cred că meciul va fi unul spectaculos și nu va fi împiedicat de montarea la mijlocul tarenului a unei spânzurători la centrul terenului (n.r referire la declarația lui Gigi Becali, care a spus, înainte de meciul cu Dinamo, că se spânzură dacă pierde). Să lăsăm problemele de audiență. Este întâlnirea celor mai puternice echipe din 2020. Sper să o egalăm pe CFR Cluj la puncte. Cred că vor curge râuri de cerneală după meci pentru că producem fotbal și jucăm fotbal. Mai sunt bilete. S-au dat 14-15.000 până acum. Dar se vând într-un ritm alert și cred că va fi sold out”, a declarat Marcel Popescu la TV Digi Sport.

Citește și: 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

EXCLUSIV Vine titlul în Bănie? „Craiova e favorită certă. Mijlocul e mai bun decât al FCSB-ului, se poate face o mare performanță”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (77)
120129729455043
Francisc Kun  •  19 Februarie 2020, 19:32
Postat de catalin.palcu pe 19 Februarie 2020, 08:44

Asa e si e normal! Ce, tu crezi ca pe mine ca dinamovist ma intereseaza un CFR- Craiova sau Astra-Botosani ? Nici gand! Ce ignori tu e ca Dinamo si FCSB au impreuna jumate din suporterii Romaniei . Clar mai multi decat CFR si Craiova.

MA DA PROST MAI ESTI CE INSEAMNA UN DERBY PT TINE NU ESTE UN DERBI CARE AU CISTIGAT DE SA ZICEM 50 DE ANI INCOACE CINE ARE CELE MAI CISTIGATE CAMPIONATE SI CUPE CHIAR CA ESTI CEL MAI PROST DIN ROMANIA SI DIN LUME HAI DINAMOOOOOOOOOOOOO

120129729455043
Francisc Kun  •  19 Februarie 2020, 19:25
Postat de dansy pe 19 Februarie 2020, 10:18

Mai baiatule intai de toate invata limba romana ca mi-ai bulversat neuronii.Apoi ca sa nu mori prost iti spun ca Universitatea Craiova nu a furat nici macar un jucator de la echipa lui Mititelu.Echipa lui Mititelu a fost desfiintata in 2011 de FRF( cuplul Dragomir-Mircea Sandu).Asa ca nu mai scrie prostii pe aici-dute la scoala.

AUZI MA CHIAR CA ESTI UN PROST NESTIUTOR ECHIPA LUI MITITELU NU SO DESFIINTAT CA LO DESFIINTAT AIUREA FEDERATIA DACA NU STI TACI DRACULUI DE OLTEAN *** DACA NU STI TACI NU ERA ECHIPA LUI REGRETATU BALACI SI OBLEMENCO SI A LUI CRISAN ZOLI DIN BAIA MARE ACUAM CHIAR CA VESTI CEL MAI PROST DIN ROMANIA HAI DINAMOOOOOOOOOOOOOO

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

120129729455043
Francisc Kun  •  19 Februarie 2020, 19:17

POPESCULE ESTI SENIL CU TOTU

Vezi toate comentariile (77)
Comentează