FOTBAL  »  Superliga  »  CORONAVIRUS

COVID-19. Și Marcel Pușcaș acuză conspirații: „Nu poți să stai și să tâmpești în casă, încurajez lumea să iasă. Cineva câștigă de pe urma acestei panici”

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 aprilie 2020 16:01

Marcel Pușcaș (59 de ani), președintele lui FC U Craiova 1948, formația din Liga 3, fost președinte la Steaua și fost candidat la alegerile FRF, a făcut o serie de afirmații incredibile sâmbătă, la o emisiune radio. 

În opinia lui Marcel Pușcaș, pandemia care a omorât peste 65.000 de oameni la nivel gobal ar fi doar o exagerare. Acesta a criticat măsurile luate de autoritățile din România și a încurajat oamenii și sportivii să iasă din case. 

„Sunt sunat în această perioadă de oameni din străinătate. Nicăieri nu e ca la noi, nicăieri nu e panica asta. În Praga, lumea e pe străzi. Am vorbit azi în Germania, oamenii pot ieși fără declarație oriunde și oricând. Lumea poate să circule pe stradă. 

Sunt unele declarații de doi lei, prost concepute și prost gândite. (...) Statul olandez încurajează oamenii să se îmbolnăvească de COVID-19. Doar așa poți să-ți mărești imunitatea. Dacă vei căpăta acest virus, vei deveni mai rezistent. Oamenii care mor de aceată boală sunt deja bolnavi. Că vine sau nu vine acest virus, ei tot vor muri. Nu înțeleg de unde atâta panică, probabil că se dorește această panică. 

146 de deceseși 3.864 de îmbolnăviri sunt cifrele ultimului bilanț comunicat de autoritățile de la noi

Eu încurajez lumea să iasă. Nu poți să stai să tâmpești în casă. A murit Paul Goma, dar el avea probleme cu plămânii. A murit Lorenzo Sanz, fostul președinte de la Real Madrid, dar era bolnav. Anual, mor în lume jumătate de milion de oameni din cauza gripei sezoniere”, a declarat Marcel Pușcaș, la emisiunea Radio Sport 1.

„Dacă spui ceva, intri în zona conspirației și ajungi persoana non-grata. Nu se poate să nu câștige cineva material de pe urma acestei panici mondiale. Dacă nu terminăm cu această prosteală...noi suntem prostiți. Spiritul de turmă primează în România. Recomand tuturor sportivilor să iasă din casă!” - Marcel Pușcaș, președinte FC U Craiova 1948

1.224.894 de oamenide pe mapamond au fost infectați cu noul tip de coronavirus

Moderatorul Gabi Safta a susținut declarațiile lui Pușcaș

Afirmațiile lui Marcel Pușcaș au fost întărite de Gabi Safta, moderatorul emisiunii:

„Subscriu la tot ce ați spus. Da, cel puțin așa se lasă senzația, că se dorește panica. Eu tușesc de vreo 4 ani, am coardele vocale afectate. Fiind speriat, soția mi-a spus că ar trebui să fac un control. 

Dar i-am spus că nu mă duc la doctor, că sigur mă găsesc ăștia cu coronavirus. Se caută tot mai mulți oameni care să fie testați. Mă gândesc că poate mă duc acolo, mă izolează și cine știe ce-mi dau ca să mă duc mai repede”, a spus Gabi Safta, fost crainic la FCSB și angajat al Federației, cel care e moderatorul emisiunii.

COVID-19. Teoriile conspirației au ajuns și în fotbalul românesc

Teoriile conspirației privind pandemia de coronavirus au fost preluate și de oameni din fotbalul românesc. Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei, afirma recent că pandemia e „o reglare de conturi la nivel mondial”.

La câteva zile distanță, într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor, Dorin Goian, fostul „ministru al apărării” de la FCSB, anunța sfârșitul Uniunii Europene: „La revedere, uitați de U.E.! E gata”.

FOTO. Impactul COVID-19 pe mapamond:

+29 FOTO

VIDEO. 100 de ani de la Gripa Spaniolă, considerată cea mai mare și mortală gripă din istorie

Citește și alte știri despre coronavirus:

COVID-19. EXCLUSIV Interviu cu Dennis Șerban din Spania: „Aici, medicii nu pleacă din spitale, ca în România” » Descrie imagini apocaliptice

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (141)
883758598355956
Adrian Fulgos  •  07 Aprilie 2020, 00:02
Postat de Kevin Mann pe 06 Aprilie 2020, 10:51

Subscriu la tot ce a spus Marcel Pușcaș. În America, țara cu cei mai mulți oameni infectați, lumea umblă pe stradă, la magazine, în drumeții, plimbări prin parc, etc. New York, statul cu cei mai mulți oameni infectați, a intrat în faliment anul trecut, și avea nevoie disperată de bani. Coincidența face că NY e statul care a primit cei mai mulți bani din cele 2 (două) trilioane de dolari, bani alocați de guvern pentru ieșirea din criza asta; acest stat are cei mai mulți oameni infectați și morți - cel puțin așa zice presa comunist-socialistă din uSa (msnbc, cnn și ceilalți). Cineva are de câștigat de pe urma panicii mondiale - în America, dușmanii președintelui,iar în lume, China. :)

Republican "înăscut". Nu-i aşa??

gido
gido  •  06 Aprilie 2020, 10:56
Postat de Burnea Emilian pe 06 Aprilie 2020, 00:43

Sunt șofer de camion, curse externe, Spania, Franța, Germania, Olanda etc.,precizez că :în plină pandemie, la fiecare punct vamal dintre țări, fie vama Germania cu Franța, sau vama Olanda cu Belgia, am găsit întotdeauna agenți vamali pentru control, dar nici unul nu purta mască sau mănuși... Mai precizez că, am lucrat 14 ani în Italia, și am foarte mulți prieteni în Italia (Milano), i-am sunat și i-am întrebat dacă la cineva le-a murit vrun părinte, sau unchi, mătușă, sau o altă rudă, toți au din umeri că nu le-a murit nimeni, spunându-mi totodată că și ei la rândul lor și-au sunat toți prietenii să întrebe de decese., la fel și ei :nu le-a murit nimeni, dar în presă apar sute de decese dar fără numele decedaților.., ciudat.. Opinia mea, asta este o criză mondială organizată între statele din întreaga lume.. Europa se va destrama.., iar lumea va sta în casă, să-și consume resursele de bani.., fără a mai avea joburi.. E ceva organizat.. Făceți-vă un scenariu : să presupunem 7 milioane de români în șomaj timp de 4-5 luni.., cu amânare de credite timp de 9 luni..., statul devine falimentat..., apoi urmează un haos.. În prezent, e doar începutul.. (opinia mea)

emile!!!!!! n-ai cum sa intelegi lumea, circuland izolat intr-un camion doar pe autostrazi si pe centurile marilor orase,avand contacte directe doar cu vama , depozitele si cu colegii tai soferi...

10216741700672837
Kevin Mann  •  06 Aprilie 2020, 10:51

Subscriu la tot ce a spus Marcel Pușcaș. În America, țara cu cei mai mulți oameni infectați, lumea umblă pe stradă, la magazine, în drumeții, plimbări prin parc, etc. New York, statul cu cei mai mulți oameni infectați, a intrat în faliment anul trecut, și avea nevoie disperată de bani. Coincidența face că NY e statul care a primit cei mai mulți bani din cele 2 (două) trilioane de dolari, bani alocați de guvern pentru ieșirea din criza asta; acest stat are cei mai mulți oameni infectați și morți - cel puțin așa zice presa comunist-socialistă din uSa (msnbc, cnn și ceilalți). Cineva are de câștigat de pe urma panicii mondiale - în America, dușmanii președintelui,iar în lume, China. :)

Vezi toate comentariile (141)
Comentează
Close