INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER

Rashford, dialog emoționant cu Obama: „Am realizat cât de similare sunt expriențele noastre, adversitatea, greutățile”

Barack Obama, fostul președinte al Statelor Unite ale Americii, și Marcus Rashford, atacantul lui Manchester United, au purtat un dialog emoționant.
Barack Obama, fostul președinte al Statelor Unite ale Americii, și Marcus Rashford, atacantul lui Manchester United, au purtat un dialog emoționant.

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 mai 2021 11:39 / Actualizat vineri, 31 decembrie 2021 18:19

Barack Obama, fostul președinte al Statelor Unite ale Americii, și Marcus Rashford, atacantul lui Manchester United, au purtat un dialog emoționant. 

Marcus Rashford este un fotbalist aparte, implicat în viața comunității din care face parte. Asta a fost și tema videoconferinței la care a participat alături de Barack Obama, puterea tinerilor de a mișca lucrurile. 

Rashford, videoconferință cu Barack Obama

„Am întâlnit o mulțime de tineri, inclusiv Marcus, care au făcut mult mai mult decât făcusem eu la 23 de ani. Ei reușesc să producă schimbări, să miște lucrurile în comunitate”, a spus Obama, în deschiderea conversației, conform Skysports. 

Încurajat de cuvintele fostului președinte, Rashford s-a deschis: „E destul de bizar, nu? Stau în bucătăria mea din Manchester și discut cu Președintele Obama. Am simțit imediat o conexiune. 

Am realizat cât de similare sunt experiențele noastre din copilărie și cum au contribuit la conturarea oamenilor pe care îi vedeți astăzi. Adversitatea, obstacolele și toate celelalte... Chiar m-am bucurat de fiecare minut. Când Președintele Obama vorbește, tot ce îți dorești e să asculți cu atenție”.

Rashford, discurs de mare campion 

Rashford, ținta unor atacuri rasiste dezgustătoare după meciul cu Villarreal, pierdut la loteria penalty-urilor, le-a promis fanilor fideli ai lui United că jucătorii nu vor ceda după acest eșec și că vor reveni în sezonul viitor cu o dorință și mai mare de a câștiga trofee. 

Sentimentul pe care îl am în interior e dificil de explicat. Am venit aici să câștigăm. Am muncit mult pe durata sezonului, iar asta era o oportunitate să cucerim un trofeu. Din păcate, nu s-a întâmplat, oricare ar fi motivele. 

Trebuie să scăpăm de această dezamăgire, să ne aplecăm către jocul nostru și să conștientizăm ce am făcut greșit. Echipa nu se va da bătută, nicio șansă! Managerul nu ne va permite să cedăm. Vom veni sezonul viitor cu o dorință și mai mare

Lumea spune multe despre Manchester United, că echipa merge la vale, bla-bla-bla. Dar noi avem totul pentru a performa la cel mai înalt nivel, dorință, foame, talent, echipă! Trebuie doar să arătăm lumii și nouă înșine de ce aparținem primelor locuri din top și de ce trebuie să câștigăm astfel de finale”, a spus Rashford. 

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

EXCLUSIV Continuă și la anul hegemonia lui CFR Cluj? Un om din club e sigur: „De asta depinde totul” + secretele titlului #7

Astra, devorată din play-off » Unde merg vedetele giurgiuvenilor, după retrogradare

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
titiduru22
titiduru22  •  28 Mai 2021, 19:08
Postat de eterrna.terrra.nova pe 28 Mai 2021, 15:05

Cel mai slab presedinte american din istorie

Vine tare din urma Sippy Cup Joe :)))

eterrna.terrra.nova
eterrna.terrra.nova  •  28 Mai 2021, 15:05

Cel mai slab presedinte american din istorie

caminero
caminero  •  28 Mai 2021, 12:45

`Rashford o fi el mai tăntălău, dar nici nu se compară cu Obama și ticăloșia lui. ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează