FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Decizia-cheie pe care și-o reproșează Florin Bratu după experiența de la Dinamo: "Am gândit cu sufletul"

Articol de GSP - Publicat luni, 24 septembrie 2018 19:51

Florin Bratu recunoaște că a greșit atunci când a făcut presiuni la conducerea clubului pentru ca Dan Nistor să nu fie vândut la FCSB. Fostul antrenor dinamovist crede că ar fi trebuit să se renunțe la jucător și admite că a gândit subiectiv.

"Am greșit când m-am opus ca Nistor să plece la Steaua. Aici recunosc, am greșit și îmi asum asta.

Dar din ce am spus nu regret nimic. Asta am gândit, asta am spus. Am gândit cu sufletul, dar nu era cazul. Am tras cu dinții ca el să nu meargă la Steaua", a zis Florin Bratu, fostul antrenor al lui Dinamo, la TV Digi Sport.

"E mai ușor să renunți la un antrenor decât la un jucător. Așa s-a întâmplat mai tot timpul în fotbal. Se renunță la antrenor când lucrurile nu merg și nu sunt rezultate. Pe de o parte mi se pare normal"
Florin Bratu

Citește și: Florin Bratu a spus tot după plecarea de la Dinamo! Îl dă de gol pe Nistor: "A venit să-mi spună că vrea la Steaua"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
st.il.
st.il.  •  24 Septembrie 2018, 23:18

Cum e și viața asta !...Azi ești antrenor , mâine ești comentator , și tot așa...până când , într-un final, ajungi la...FRF !!!...

marius.bxl
marius.bxl  •  24 Septembrie 2018, 22:04

Sigur ca na mai ajuns nistor la steaua ....ca sa opus bratu...poate in visele lui

mosvasile
mosvasile  •  24 Septembrie 2018, 20:34

Oare la care "conducere"sa fi facut "presiuni"Bratu?Cu Negoita nu cred ca a putut sa vorbeasca vreodata,cu David-care e la Dinamo la fara frecventa-nu cred si atunci,"conducerea" aia cred ca se numeste...Danciulescu!Care si el a declarat-la demisie-ca nu a vorbit de 5 luni cu Negoita!Asa ca "Bratone",ghinionul s-a numit... Rapid Viena,care- in ignoranta lor- nu l-au crezut deloc pe "guristul"MM,care decreta el ca "Steaua"ar fi "net superioara" si si-au vazut de joc si i-au eliminat pe fcsb!Daca nu erau eliminati,ar fi iesit Becali cu banu' la Negoita si toata lumea ar fi fost multumita!In afara de echipa Dinamo si de poporul dinamovist!Pentru ca tu-"demn"urmas al lui Miriuta-ai fi avut alibi:"Ce vreti sa fac,daca mi-au fost vanduti Mahlangu si Nistor"!Aia e!Ghinion!Ai naibii,Rapid Viena,aia!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează