FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Marea veste aşteptată de "cîini" vine din afara clubului: "S-a ajuns la un acord"

Articol de GSP - Publicat marti, 26 februarie 2013 00:00 / Actualizat marti, 26 februarie 2013 15:54

Ionuţ Negoiţă şi Nicolae Badea negociează de luni bune pentru a clarifica situaţia din acţionariatul de la Dinamo. Dumitru Dragomir spune că jucătorii şi fanii roş-albilor au motive de optimism, pentru că situaţia clubului din Ştefan cel Mare va fi din ce în ce mai bună.

"Am vorbit acum zece minute cu Ionuţ Negoiţă. Cu el cred că o să merg la Real Madrid - Barcelona de sîmbătă. La Dinamo sînt ceva probleme, dar nu foarte grave. O să îşi rezolve problemele acţionarii, ei s-au întîlnit, s-au unit aşa. Există o înţelegere se pare.

A fost însă chestia asta că Nicu Badea a avut ceva probleme medicale şi atunci nu a avut timp. Săvulescu e plecat, am înţeles că s-a însurat cu Hollywood-ul. Sponsorizează Hollywood-ul acum. Nu ştiu ce face acolo", a spus Dragomir, conform Mediafax.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (48)
vasy86le
vasy86le  •  27 Februarie 2013, 00:09

Ma va inteleg ca sunteti fani Dinamo, si eu sunt, dar cum poti spune ca golul lui Ajax a fost anulat eronat? mi-am dorit si eu sa fie gol, dar la reluare s-a vazut clar ca a fost offside, si la Bucuresti steaua a jucat foarte bine, ii felicit pentru felul cum au trata meciul si pt calificare. FORTA DINAMO.

1745flo
1745flo  •  26 Februarie 2013, 21:52
Postat de lobbyone pe 26 Februarie 2013, 19:35

Mare pacat ca nu l-a batut ala aseara pe iubitorul de baieti tatarusine (cel mai slab portar din ultimii ani de la nationala) . Oricum U cluj a dominat total , mare pacat de gloaba aia de a blatuit meciul ! Cota 12 in asia pentru calificarea stelemelei la penalty cu ajax iti spune ceva ? Comunisti cu ramuri la Uefa , singura echipa ajutata constant de arbitrii in Europa ! (vezi golul lui ajax anulat la Amsterdam ! )

Corect!

cosminb84
cosminb84  •  26 Februarie 2013, 21:48
Postat de luciann pe 26 Februarie 2013, 20:48

Dar pana la urma tot mor...

dar ne sulfa oitele in trompeta si inviem...

Vezi toate comentariile (48)
Comentează