FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Marele vis al lui Becali e în sfârşit realitate! Ultimul transfer îi satisface toate dorinţele

FOTO: Cristi Preda +3   FOTO
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat joi, 25 ianuarie 2018 09:00

Apariția lui Cristi Tănase i-a îndeplinit visul lui Becali: are un mijlocaș central mai ofensiv, diferit de ce exista la FCSB până acum.

Becali n-a putut să-l aducă pe Băluță și să-l transforme din atacant în mijlocaș central, cum plănuia, și s-a mulțumit cu Cristian Tănase. Fotbalistul readus din Turcia poate să ocupe exact poziția pe care Gigi o considera cu probleme la FCSB, al doilea mijlocaș central. Băluță ar fi constituit o improvizație, fiindcă el n-a mai evoluat pe un asemenea post niciodată, doar Becali îl vedea potrivit pentru rol.

Dodel nu mai trebuie reprofilat, fiindcă el s-a specializat în Turcia ca mijlocaș central ofensiv și va putea fi utilizat alături de Pintilii, mai ales în partidele din Liga 1, contra unor adversari ultradefensivi, genul de meciuri pe care roș-albaștrii le dispută în fiecare sezon destul de des.

Cristi a plecat din România ca mijlocaș stânga, așa jucase aproape de fiecare dată printre steliști. Turcii l-au mutat în centru și l-au transformat astfel într-un fotbalist polivalent.

Pentru FCSB e un avantaj, deoarece toți mijlocașii centrali din lotul lui Dică sunt defensivi, nu există nici măcar un playmaker. Pintilii, Lucian Filip și Dragoș Nedelcu sunt închizători-standard, Ovidiu Popescu e mai dinamic, dar nici el nu e un mijlocaș fin, în stare să construiască, așa cum e Tănase.

O opțiune în plus, în condițiile în care Dică s-a plâns de mai multe ori de-a lungul sezonului că FCSB are probleme din cauza stilului închis pe care-l adoptă adversarii din campionat, interesați doar să strice jocul vicecampioanei, nu să joace deschis

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (31)
indolentu
indolentu  •  25 Ianuarie 2018, 17:05
Postat de kwd2015 pe 25 Ianuarie 2018, 16:55

***

ce ai zis ba decule?*** de scrii cu 3 stele?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

kwd2015
kwd2015  •  25 Ianuarie 2018, 16:57
Postat de poison_1 pe 25 Ianuarie 2018, 16:55

Ai grija cu Lazio!!!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

kwd2015
kwd2015  •  25 Ianuarie 2018, 16:55
Postat de indolentu pe 25 Ianuarie 2018, 16:49

decu asta pariaza pe articolele de gradinarit ce stii tu :)

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (31)
Comentează