FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - FCSB 0-3

Mari probleme pentru Dică! Antrenorul stelist trebuie să improvizeze în meciul cu Viitorul

Articol de GSP - Publicat luni, 11 decembrie 2017 10:08

În minutul 8 al partidei dintre FC Botoșani și FCSB 0-3, fundașul Mihai Bălașa, 22 de ani, s-a accidentat după o cursă cu un adversar.

Fundașul central acuzat probleme musculare la coapsa stângă și nu a mai putut continua meciul. Potrivit TV Telekom Sport, Bălașa are o intindere și nu va mai juca în acest sezon. Astfel, fundașul va rata meciul cu Viitorul, de duminică.

Accidentarea lui Bălașa îi dă mari bătăi de cap antrenorului Nicolae Dică, având în vedere și că Bogdan Planici este accidentat.

Astfel, în centrul defensivei celor de la FCSB, alături de Ionuț Larie, ar putea apărea Marko Momcilovici, fundaș stânga, sau Artur Jorge, care a jucat doar 3 meciuri în acest sezon.

17 meciuriare Bălașa în Liga 1 pentru FCSB și 8 în cupele europene

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
mosvasile
mosvasile  •  11 Decembrie 2017, 19:26

Dupa blatul de la Botosani, ramane de vazut care din satelitii FCSB-ului, le va returna punctele Botosaniului!Pentru ca "salvatorul fotbalului romanesc"are nevoie de ei si in play-off!Numai sa nu-i vina vreo idee cuiva-persoana importanta-ca ar fi mai simplu, daca Dinamo ar fi "ajutata" de arbitri, sa nu se apropie de play-off!

mosvasile
mosvasile  •  11 Decembrie 2017, 19:18

Dupa blatul de la Botosani, ramane de vazut care din satelitii FCSB-ului, le va returna punctele Botosaniului!Pentru ca "salvatorul fotbalului romanesc"are nevoie de ei si in play-off!

roadghost
roadghost  •  11 Decembrie 2017, 12:28

Da da, marele ganditor de la Damblagia e in fata unei dileme unice...dar i-o rezolva Gigi in direct la tv, Mr Nick-Nimick poate sa isi odihneasca neuronul

Vezi toate comentariile (5)
Comentează