FOTBAL  »  Superliga  »  FOTBAL

Maria Iordănescu: „Trag din greu pentru a ieși din umbra glorioasă a acestui nume”

Maria Iordănescu
Maria Iordănescu

Articol de GSP - Publicat joi, 15 iulie 2021 10:02 / Actualizat joi, 15 iulie 2021 15:03

Maria Iordănescu, fiica lui Anghel Iordănescu, a acordat un interviu revistei TV Mania, în care a discutat despre cariera ei și influența unei familii în care fotbalul predomină. 

„Sunt o persoană muncitoare și ambițioasă. Trag din greu pentru a ieși din umbra glorioasă a numelui de Iordănescu. Nu vreau să fiu asociată cu performanțele tatălui sau ale fratelui. Ei au făcut asta pentru visul lor și merită tot respectul meu, însă eu trebuie să am propriile performanțe, propriul nume, propriul drum. MARIA trebuie să demonstreze că poate… nu Iordănescu. Numele acesta deja a făcut istorie, e rândul meu acum! Îmi doresc să ajung la inimile telespectatorilor exact așa cum sunt: un om simplu cu vise și idealuri', a explicat Maria Iordănescu (citește aici interviul integral)

Maria Iordănescu. Foto: Instagram
Maria Iordănescu. Foto: Instagram
Maria Iordănescu. Foto: Instagram
Maria Iordănescu. Foto: Instagram
+35 FOTO

Maria Iordănescu, fiica fostului selecţioner al României Anghel Iordănescu, face parte din echipa matinalului „Focus la Prima Oră”, de pe Prima TV. Ea a mai prezentat ştirile din sport pe Look Sport+, canal din portofoliul Clever, în studioul din Cluj-Napoca, informează paginademedia.ro. 

Surpriză de proporții pe piața drepturilor TV! Cupele europene, ÎN AER » Premieră în România

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (9)
talpaiadului
talpaiadului  •  16 Iulie 2021, 06:11

Junioarea se incurca in limba romana la fel ca seniorul. Auzi la ea "pentru a iesi din umbra glorioasa a numelui de Iordanescu". In primul rand ca numele poate fi glorios si nu umbra lui, iar in al doilea rand corect e "numele Iordanescu", nu "de Iordanescu".

gabri80el
gabri80el  •  15 Iulie 2021, 22:44

poate ne spune si cat mai costa sa intri in televiziune.

laur33
laur33  •  15 Iulie 2021, 18:10

E bine ca ați băgat aceasta știre la rubrica liga 1 - fotbal. N-are nicio legătură, dar e bine ca ați băgat-o. Sunt convins ca toți care deschid gsp ard de nerăbdare sa afle ce mai face fi-sa lu' Iordănescu.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează