FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - RAPID

FOTO „Accidentat” de arbitru » „Centralul” l-a însângerat pe jucătorul din Superligă

Marian Barbu l-a lovit pe Florin Ilie în U Cluj - Rapid // sursă foto: captură DigiSport +7   FOTO
Marian Barbu l-a lovit pe Florin Ilie în U Cluj - Rapid // sursă foto: captură DigiSport

Articol de - Publicat vineri, 27 ianuarie 2023 21:08 / Actualizat vineri, 27 ianuarie 2023 21:08

Scene incredibile pe Cluj Arena, la U Cluj - Rapid: arbitrul Marian Barbu l-a însângerat pe Florin Ilie, fundaș central al gazdelor!

Minutul 43 al meciului de pe Cluj Arena: „centralul” Marian Barbu a oprit jocul după un fault tactic comis de Ovidiu Bic, care l-a tras din spate pe Alexandru Ioniță II.

Barbu i-a acordat cartonașul galben lui Bic, moment în care un coechipier de-ai acestuia, stoperul Florin Ilie, s-a apropiat de arbitru pentru a-i cere socoteală.

Burleanu, prins cu minciuna în „cazul Rădoi”: „Înscris la licența Pro cu diploma de la Coverciano”
FRF
Burleanu, prins cu minciuna în „cazul Rădoi”: „Înscris la licența Pro cu diploma de la Coverciano”

Marian Barbu l-a însângerat pe Florin Ilie în U Cluj - Rapid

Involuntar, Barbu l-a lovit cu cotul în figură pe Florin Ilie. Acesta s-a prăbușit pe gazon, iar când s-a ridicat avea buza însângerată!

+3 FOTO

Ilie a ieșit de pe teren, dar a putut continua jocul. A revenit pe teren, iar la finalul primei reprize a bătut palma cu „agresorul” Marian Barbu.

+3 FOTO

Mai multe știri din Liga 1: 

Curtea de Apel Cluj a dat decizia în dosarul transferurilor pe axa U Cluj - Petrolul: prejudiciul nu mai poate fi recuperat!

Mihai Stoica a dezvăluit propunerea incredibilă pe care FRF i-ar fi făcut-o lui Pintilii: „Am mesaje, vă dau cuvântul meu de onoare!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
10Klaudiu10
10Klaudiu10  •  28 Ianuarie 2023, 12:55

Cand te repezi la arbitru, din spate ....... si acesta ridica mana fara sa te vada ..... iti meriti soarta. Arbitrul nu este vinovat.

valihaita
valihaita  •  28 Ianuarie 2023, 09:36

* a intrat

valihaita
valihaita  •  28 Ianuarie 2023, 09:35

Mie mi se pare ca jucatorul a itrat in cotul arbitrului !

Vezi toate comentariile (9)
Comentează