FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - UNIREA URZICENI, MÎINE, 20:45, ANTENA 1 ŞI GSP.RO

Marian Iancu: "Nu vreau să îl jignesc pe Szekely, dar nu e Beckenbauer să îi dau 300.000!" ;)

Janos Szekely, Szekely, Steaua, Poli Timisoara
Janos Szekely, Szekely, Steaua, Poli Timisoara

Articol de GSP - Publicat sambata, 15 august 2009 00:00

Marian Iancu, patronul lui Poli Timişoara, nu ştie dacă transferul lui Janos Szekely se va mai realiza pentru că nu a reuşit să se înţeleagă cu jucătorul.

"E greu de spus dacă mai vine Szekely la Timişoara. Nu reuşim să ne punem de acord cu impresarul. Eu cred că este dorinţa jucătorului de a cîştiga cît mai mulţi bani. Nu-mi place să arăt, chiar dacă îmi doresc foarte mult, nu trebuie să cedez în faţa altora. Pretenţiile lui Szekely şi ale impresarului său sînt distante faţă de evoluţiile acestuia", a spus Marian Iancu la sportro.
Vezi şutul puternic al lui Janos Szekely din Steaua - Ujpest  (video)

SZEKELY NU E BECKENBAUER

Acesta crede că salariul cerut de mijlocaşul stelist este unul mult prea mare pentru un jucător care nu a arătat mai nimic: "Nu vreau să îl jignesc, dar raportul calitate-preţ este total deplasat. Poate că e vorba de Beckenbauer şi nu ştiam eu! Vorbim de un jucător care a dat 2 goluri într-un an. Noi îl vom lăsa să îşi continue drumul. Mă bucur că am colaborat foarte bine cu cei de la Steaua. Szekely nu a arătat prea multe în ultima vreme"

» ...despre impresarul lui Szekely, Ioan Codoban: "Dacă vă spun şi contractele! Nu avem ce discuta cu  aceste lipitori, acest impresar la distrus şi pe Marius Popa. Acum, Popa apără la o nou-promovată"

Argăseală: "Szekely merită interesul Timişoarei!"

Valeriu Argăseală a comentat astăzi posibilul transfer al lui Janos Szekely la Poli Timişoara: "Szekely joacă în prima echipă, e un jucător foarte bun, merită interesul Timişoarei", a spus preşedintele Stelei, la GSP TV.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (26)
 •  15 August 2009, 21:16

a-ti auzit de ganea? ganea si-a luat toti banii de la Poli Timisoara si pe lunile cind statea in tribune si nu juca. asa se va intimpla si cu szekely.

skrilla
skrilla  •  15 August 2009, 20:45
Postat de pe 15 August 2009, 18:09

haha sunt acrii strugurii? l-a vrut dar acum zice ca nu e bun.. pai daca nu e bun de ce`l vrei nene iancule? foarte bine ca a ramas la steaua, ne mai da o sansa sa nu`l vedem pe banel in echipa..

De ce citesti numai titlul?

skrilla
skrilla  •  15 August 2009, 20:41
Postat de pe 15 August 2009, 16:47

foarte bine ca nu se ralizeaza acest transfer.Sekely nu ar fi fost titular niciodata,nici un jucator din lotul lui Poli nu este asa slab ca Sekely.Sa aiba succes la Steaua sau poate Steaua 2,vom vedea.

Totusi sa nu exageram.Szekely este un jucator foarte bun,dar pretentiile lui financiare au fost prea mari.In ceea ce priveste chestiunea legata de Steaua 2...Speram ca nu va ajunge pt ca ar fii un alt jucator talentat irosit numai din cauza orgoliului sau a gandirii penibile...

Vezi toate comentariile (26)
Comentează