FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Marian Rada aşteaptă întăririle şi se ia de un rapidist: "Nu ştiu ce tot aşteaptă, nu joacă nicăieri"

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 octombrie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 25 octombrie 2014 23:11

Antrenorul Rapidului, Marian Rada, speră ca echipa să mai obţină cîteva puncte, iar în pauza de iarnă să întărească lotul. Tehnicianul giuleştenilor aşteaptă răspunsul lui Daniel Niculae. 

"Nu mă aşteptam la un asemenea scor, dar mă aşteptam la un meci greu. Nu e vorba că noi nu vrem să cîştigăm, dar sîntem într-o situaţie grea. E greu, foarte greu! Trebuie să adunăm cît mai multe puncte pînă la finalul turului.

Apoi trebuie să facem un lot valoros, să avem o echipă mult mai bună şi să scăpăm de la retrogradare. Rapidul nu a mai fost într-o asemenea situaţie de 25 de ani, dar sîntem optimişti.

Daniel Niculae nu ştiu ce mai aşteaptă, avem nevoie de el. El se tot pregăteşte, dar nu ştiu pentru ce, că nu joacă nicăieri. Săpunaru are o situaţie mai dificilă, e într-un proces cu Elche", a spus Marian Rada la LookTV.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (10)
sorineldobre
sorineldobre  •  26 Octombrie 2014, 15:09

Doamne ce comentarii ! Nu va e rusine ?

benaflek
benaflek  •  26 Octombrie 2014, 11:12

bai fata de sapator la santuri;rada; decat sa joace pe o farfurie de cartofi prajiti ca tine ala sta;bine ca si niculeae e tot un ratata ca tine

ochi_ager
ochi_ager  •  26 Octombrie 2014, 07:48

De vorbăreț e vorbăreț Rada... Mai bine s-ar zbate să ajungă la alea 17 puncte, ”greaua moștenire” a predecesorului. De ce nu vine Nico? Poate că omu-și dă seama că ar fi la fel de jalnic ca Pancu. Iar aia cu ”lotul valoros” e alt vis frumos. Cine să vină la Rapid, să trăiască cu apă de Azuga și să-și rupă cotoaiele pentr-un covrig . Sau, mai știi, pentr-o banană... Rapidiștii îi persiflează pe toți cei noi - Botoșani, Chiajna, Viitorul și care-au mai fost în anii ăștia -, o dau înainte cu tradiția, cu ”1923, s-a născut un mit”. Cu vise la 1900 toamna și fără bani nu merge... ”Vedetele” rapidiste de azi nu-și au loc nici în divizia secundă. Și-acolo o să le fie greu...

Vezi toate comentariile (10)
Comentează