FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Marian Rada este noul antrenor al Rapidului şi transferă doi idoli ai galeriei rapidiste: "Îi voi avea la următorul meci”

Articol de GSP - Publicat marti, 30 septembrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 30 septembrie 2014 15:54

Marian Rada a acceptat să devină antrenor la Rapid şi a condus deja primul antrenament.

La final, antrenorul  a făcut un grătar în spatele terenurilor de antrenament alături de jucători, pentru a îmbunătaţi atmosfera din vestiar.

Rada a declarat că alături de el vor veni   Daniel Niculae şi Cristi Săpunaru. Cei doi vor semna contracte din postura de jucători liberi.

„I-am convins pe Niculae şi Săpunaru, vor semna cît de curînd. Probabil îi voi avea la următorul meci. Obiectivul meu la Rapid este un loc în primele 8. La Rapid avem o vitrină de trofee pe care trebuie să o onorăm”, a declarat Marian Rada, conform site-ului Digisport.ro

Următorul meci al celor de la Rapid este programat vineri, ora 21:00, împotriva Concordiei Chiajna.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (65)
catalinantoneanu
catalinantoneanu  •  01 Octombrie 2014, 16:16

Cu lotul actual subtire si neplatit (noroc ca mai dau antrenorii un gratar), si cu totzi flamanzii care i-a avut pe post de "patron" o sa puna Rada o retrogradare in vitrina cu trofee!

endervisa
endervisa  •  01 Octombrie 2014, 15:42

"TRANSFERA" ????? De unde ii transfera? Din tribuna??? Nu au echipa... vai de voi. Faceti jurnalism la fel cum ii "TRANSFERA" si Rapid pe astia 2. Cred ca o sa faca treaba bune la Rapid... mai ales ca in ultimii 3 ani au jucat 10 meciuri adunate... Iar Nico abia a dat goluri in Liga a 2 a... super...

redshow
redshow  •  01 Octombrie 2014, 07:34
Postat de redshow pe 01 Octombrie 2014, 07:34

L-au atras pe Manea cu mancare :))))) Tipic :))))

sau Rada ...cum i-o fi zicand:)

Vezi toate comentariile (65)
Comentează