FOTBAL  »  Superliga  »  LIGA 1

EXCLUSIV Marica a vorbit pentru GSP despre asocierea cu Viitorul: „Vreau Farul în Liga 1! Am vorbit cu Hagi”

Ciprian Marica
Ciprian Marica

Articol de GSP - Publicat sambata, 15 mai 2021 14:49 / Actualizat sambata, 15 mai 2021 15:54

O variantă-bombă, o posibilă fuziune între echipele Viitorul şi Farul Constanţa, a apărut recent. Ciprian Marica, patronul Farului, a comentat pentru Gazetă cât de realizabil este planul. 

  • CONTEXT: Primul semnal public că la Farul ar urma mari schimbări a fost dat ieri chiar de Ciprian Marica. El a postat ieri un mesaj de mulțumire pentru Farul, mesaj pe care fanii l-au interpretat ca pe unul de adio. Ulterior, informația eventualei asocieri cu Hagi a apărut la Digisport.
  • Farul a avut ca obiectiv promovarea, dar n-a prins nici măcar un loc de play-off în Liga 2. Nici Viitorul nu traversează un moment foarte fericit, fiind aproape de retrogradarea din primul eşalon. 

Am auzit că ar fi foarte posibil că Marica să renunțe la Farul Constanța și e foarte posibil ca Hagi să preia Farul într-o fuziune cu Viitorul Constanța. 

E perfect verosimil, din punctul meu de vedere. S-ar implica și autoritățile. E o bombă și pentru Hagi, dar și pentru sufletul lui. Dacă se face, Farul ar fi un un nume uriaș. Ar veni și autoritățile, dar și mediul privat lângă el”, a comentat la Digi jurnalistul Decebal Rădulescu.

Ciprian Marica: „Vreau ca Farul să strălucească!”

Într-un dialog cu Gazeta Sporturilor, Ciprian Marica (35 de ani) a insistat asupra faptului că nu e nimic bătut în cuie, dar a confirmat că a avut mai multe discuții cu „Regele” pe această temă.

- Salut, Ciprian! Cum s-ar putea realiza o asociere între Viitorul şi Farul? Și sub ce formă? Renunți la Farul?
- Vreau să fie clar un lucru: nu renunţ la niciun proiect pe care l-am început.

- Dar asocierea Viitorul - Farul se poate realiza?
- Nu ştiu exact ce înseamnă această preluare de care s-a vorbit, cum s-ar putea produce ea.

- Ai discutat cu Gică Hagi pe această temă?
- Am discutat şi cu el, am vorbit şi cu alţi oameni de afaceri, dar şi cu autorităţile din Constanţa. Eu vreau ca Farul să strălucească!

Ciprian Marica: „Cu Gică vorbesc mereu. Am discutat de când am preluat pe Farul”

- Gică Hagi ce a spus despre această variantă?
- Nu pot să vorbesc eu în numele lui. Sunt mai multe posibilităţi. Repet, Farul trebuie să fie puternică, să revină în Liga 1, unde îi este locul. Scopul meu este să atrag oameni importanţi alături de noi. Dar e greu, încerc asta de 3 ani.

- Când ai discutat cu Gică Hagi pe această temă?
- Cu Gică vorbesc mereu. Am discutat cu el de când am preluat Farul. Dar, repet, despre o asociere e devreme să vorbim.

- Dacă s-ar face această asociere, echipa ar juca la Ovidiu?
- Ştiu că dacă Farul va promova în Liga 1, echipa nu poate juca pe stadionul din Constanţa, care nu e omologat pentru prima divizie. Trebuie să ne mutăm.

VIDEO Cum a ratat Ciprian Marica un transfer colosal la Manchester City

CITEŞTE ŞI ALTE ŞTIRI DIN FOTBALUL ROMÂNESC: 

Faze incredibile în Steaua - Mostiștea Ulmu! Oaspeții au vrut să iasă de pe teren după un penalty INVENTAT pentru „militari”

MM Stoica a recunoscut că are rol decorativ la FCSB: „Mă implic cât mi se permite!” » Ce mutare s-a făcut peste capul lui + Dezvăluie ce transferuri vrea Gigi Becali

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (17)
gazistu
gazistu  •  16 Mai 2021, 02:05

Constanta = FARUL ... chiar daca Hagi are propria academie, daca nu ai sustinerea fanilor, ca pana la urma fotbalul este un spectacol, iar daca nu ai "clienti", "iubitori" care sa vina sa vada spectacolul e degeaba..e ca si cum ai merge acum pe Camp Nou sa vezi meciurile de fotbal, ,dar fara spectatori... BANAL!!!

van_ghelie_netherlands
van_ghelie_netherlands  •  15 Mai 2021, 21:32

Și eu vreau Farul în Dedeman, că trebuie să-l pun în curte să am lumină la foișor...

662835230489631
Adi Munteanu  •  15 Mai 2021, 20:04
Postat de Marcel Popa pe 15 Mai 2021, 19:31

Mari tampenii mai scot unii pe gura. Hagi are Academie are terenuri ,are baza sportiva si acum face hotel linga stadion. Marica e vai mama lui.Daca te asociezi vrei sa devii mai puternic ,Farul are nume si atat , in rest bate vantul.Hagi putea sa cumpere Farul, stim bine ca nu a vrut.

Hagi pierde mult dacă Farul promovează în Liga 1.poate devenii a doua echipa a județului. Cu. Un stadion modern la Constanța Farul poate lua fata Viitorului. Și din ce se spune se, face stadion nou la Constanța.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează